Nieuwe Duitse golfshow Schöner Golfen komt eraan: 4 tot 6 augustus bij Krefeld

Golfreizen
Voor de prachtige golfcourse Elfrather Mühle zijn tijdens de beursdagen greenfee’s in de aanbieding.
Voor de prachtige golfcourse Elfrather Mühle zijn tijdens de beursdagen greenfee’s in de aanbieding.

Met rasse schreden komt de golfshow Schöner Golfen naderbij. Van 4 tot en met 6 augustus is het al zover. Dan kan de wereld op het terrein van de Golf & Country Club Elfrather Mühle in Duitsland kennismaken met een openlucht golfshow zoals die er nog niet eerder is geweest: Schöner Golfen - de Golf & Country Show. En de toegang? Die is gratis.

Schöner Golfen is een evenement dat komt van de makers van de bekende Rheingolf Fair. Golf wordt gemixt met country, lifestyle, culinaire hoogstandjes, duurzame energievoorziening thuis en elektrische mobiliteit. Drie dagen lang zal de elegante Golf & Country Club Elfrather Mühle - net over de grens bij Krefeld in Duitsland, pakweg tussen Venlo en Duisburg - gastheer zijn van de golfshow. Op alle showdagen worden de greenfee’s op één van de betere banen in Duitsland aangeboden tegen een speciale prijs: in plaats van tachtig euro betaal je slechts vijftig euro. Eerst een ronde golf spelen en dan naar de golfshow. Voor het reserveren van starttijden kun je terecht op de website gcem.de.

Golfbeursaanbiedingen

Pop-up stores met beursaanbiedingen voor clubs, mode en schoenen wachten op de bezoekers, net als op de driving range topmerken als Callaway, TaylorMade, Srixon, XXIO, Cleveland en Dragon Golf. Je kunt ook clubs testen op de putting green en ze daarna kopen in de pop-up stores tegen een eerlijke prijs. Wil je een trolley kopen? Je kunt ook speciale aanbiedingen krijgen bij GolfQuant en Trendgolf.

Mooiste golfbestemmingen

Het fraaie golfpark Strelasund in het uiterste noorden van Duitsland aan de Baltische Zee heeft bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen voor de beursganger, terwijl ook golfurlaub.com prachtige bestemmingen voor golfers onder de aandacht brengt. Golfvakanties naar Turkije worden aangeboden door BlueBird Golf en wie naar Mallorca wil, mag de Mallorca Golfcard niet missen.

Win jaarlidmaatschap

Golf International Moyland houdt alle dagen een Hole-In-One Chipping op de green van de negende hole, in het midden van het evenemententerrein. Iedereen heeft drie pogingen om te chippen. En elke golfer die de hole weet te vinden, dingt mee naar de maar liefst tien jaarabonnementen op Golf International Moyland, de prachtige baan net over de grens bij Kleve.

Lifestyle

Schöner Golfen is ook een lifestyle show. In de grote My Cosy Home-tent wacht een selectie van 250 verschillende sierkussens en woonaccessoires. In de Color Up Your Life tent kun je bijzondere lifestyle sculpturen in felle kleuren kopen. Schilderes Ekaterina Moré presenteert haar collectie golfschilderijen en Kedma Cosmetics uit Israël presenteert verjonging via cosmetica.

Wijn, rum, gin

Het wijnhuis Pieroth presenteert zijn wijnen, terwijl Isla Wine de lekkerste wijnen brengt van kleine bodega’s uit het Spaanse eiland Mallorca. ReGINerate uit Krefeld verzorgt een gin lounge en de exclusieve Brot’s Manufaktur verwent bezoekers met heerlijke hapjes. Coffee-Bikes biedt barista-specialiteiten. Gewoon gezellig in de ligstoel op de chipping green.

Speciaal: e:MOBILITY

Onder het thema e-Mobility kunnen tijdens Schöner Golfen meer dan 30 e-voertuigen uitgebreid worden bekeken onder de iconische tweehonderd jaar oude molen. En in sommige gevallen kunnen die ook nog worden getest vanaf de parkeerplaats van het clubhuis. Nieuwkomers als BYD, VinFast en Ora ontmoeten gevestigde merken als Audi, ID, Ford, Kia, Mazda en Jeep.

Kortom, geniet van 4 tot en met 6 augustus van het brede aanbod tijdens Schöner Golfen op het terrein van Golf & Country Club Elfrather Mühle bij Krefeld in Duitsland.

Meer informatie is te vinden op de website schoener-golfen.de. En niet vergeten: de toegang is gratis!

Bezoek op de range de stands van bijvoorbeeld Callaway Golf.
art cover
Hoge nummers nekken Mike Toorop
21 nov., 09:47
art cover
Dutch Golf Company: je eigen golfsimulator thuis
21 nov., 09:44
art cover
De ProTee VX launchmonitor: indrukwekkend
21 nov., 09:42
art cover
Martijn & Jan Kees: geen garanties
8 nov., 18:01
art cover
SR Golf, de custom fitting specialist
8 nov., 17:59
art cover
Door de Fundamentele Routines van Liesbeth Pauwels: Hier. Stopt. Rugpijn.
31 okt., 19:30
art cover
iGolf MIX, de serieuze en gezellige gemengde competitie
31 okt., 15:45
art cover
Pin High verbindt zich tot en met 2026 als partner aan de Holland Golf Show
31 okt., 15:41