Logo nationaalgolfmagazine.nl

Rabobank hoofdsponsor 'Vitaliteitsafslag' Groene Ster

De Leeuwarder golfclub De Groene Ster en de Rabobank tekenden onlangs een nieuw tweejarig sponsorcontract, met name gericht op de drving range en het thema vitaliteit. Golfvereniging en bedrijfsleven vinden elkaar in het stimuleren van vitaal, gezond bewegen en (be)leven, stelt de golfclub. ,,Onze golfers plukken daar nog lang de voordelen van.''

De Rabobank is al sinds zeer lange tijd hoofdsponsor van Leeuwarder Golfclub De Groene Ster en heeft exclusief haar naam verbonden aan de driving range. Het bestuur van de golfclub en de Rabobank besloten om vanaf 2019 het overdekte gedeelte van de driving range een specifiek karakter mee te geven, en kozen voor het maatschappelijke thema vitaliteit.

,,Als gezonde bank willen wij ons associëren met golfclub De Groene Ster'', vindt Jelmer Agra van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland, die tekende samen met zijn collega Durk Mous van Rabobank Noordoost-Friesland. ,,Golf is immers een sport waarbij de golfer, jong en oud, actief en vitaal blijft.''

Het oefengedeelte wordt flink aangepakt, gerenoveerd en opnieuw ingericht waarbij er ruimte is voor meer fysieke activiteiten voor sporters en voor sponsoruitingen door bedrijven die geassocieerd worden met welzijn en gezondheid. Zo zullen zorgverzekeringsmaatschappij De Friesland en Bewegingscentrum Leeuwarden hierbij worden betrokken.

Sinds een aantal jaar zit de groei er bij golfclub De Groene Ster weer aardig in. De club blijft inzetten op het werven van nieuwe leden, maar vergeet daarbij haar bestaande leden niet. Onder andere door groepslessen aan te bieden waarbij professionals in samenwerking met een fysiotherapeut golfers begeleiden om langer fit en met meer plezier te kunnen blijven golfen. Verbeteren van de kwaliteit van de baan en de oefenfaciliteiten is daarbij ook van 'vitaal' belang. De samenwerking met het bedrijfsleven en instellingen wordt hierbij actief gezocht.

Meer berichten