Logo nationaalgolfmagazine.nl

Golfplein nieuw op Nationale Sport Vakbeurs

Verantwoordelijk binnen de golfclub als verenigingsmanager, baancommissaris of greenkeeper? Dan hebben wij een interessant programma te bieden met de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

 

Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs komt u in contact met toeleveranciers en dienstverleners die uw vereniging kunnen ondersteunen bij facilitaire aanbestedingen. Ook kunt u de nieuwste innovaties in de sportwereld ontdekken.

Golfplein

Dit jaar introduceren wij het Golfplein op de beurs. We zijn nog volop bezig met de voorbereidingen van het golfprogramma. DutchGolfCompany is één van de bedrijven die op de beurs iets leuks bedacht hebben. Zij zijn gespecialiseerd in golfinnovaties. Op de beurs komt een 'Beat the Pro'-simulator, waarbij u van harte welkom bent om onze pro's te verslaan op de simulator.

Op de beurs worden dit jaar verschillende kennissessies georganiseerd met actuele thema's voor zowel gemeenten als sportverenigingen. Verduurzaming van sportaccommodaties, de GreenDeal en LED-verlichting zijn slechts een aantal voorbeelden van onderwerpen die besproken worden.

Naast kennissessies hebben wij ook een hoofdpodium. Hier worden verschillende onderwerpen besproken tijdens een presentatie. De Groene Club geeft bijvoorbeeld een presentatie over sportbonden die hun verenigingen helpen met verduurzamen, terwijl de ING succesverhalen vertelt over hoe je, door middel van crowdfunding, geld kunt ophalen voor jouw vereniging.

Op de eerste beursdag heeft er een borrel plaats waarbij dit jaar zowel bezoekers als exposanten welkom zijn. Een goed moment om te netwerken dus.

Algemene informatie

De beurs heeft plaats op woensdag 13 en donderdag 14 november. De oppervlakte van de beursvloer is 12.000 vierkante meter. In november 2018 trok de Nationale Sport Vakbeurs ruim 7.500 unieke bezoekers en 230 exposanten. Dit jaar zal de beurs voor de achtste keer worden gehouden.

Wie het leuk lijkt een bezoekje te brengen aan de beurs kan zich gratis aanmelden op www.nationalesportvakbeurs.nl. Kijk ook voor meer informatie op onze social media kanalen en onze website.

Meer berichten