Stijlvol de winter in met Duca del Cosma

Algemeen
Het laarsje Lascala; gewaagd, maar functioneel en stijlvol.
Het laarsje Lascala; gewaagd, maar functioneel en stijlvol. (Foto: )

Heb jij in de winter last van koude voeten? De nieuwe schoenencollectie van Duca del Cosma zorgt ervoor dat je niet kunt wachten op de winter.

Naast de uitgebreide collectie golfschoenen met vaste zool, introduceren we dit seizoen een nieuwe serie winterboots, voor zowel on- and off the course. De collectie bestaat uit een aantal boots die aansluiten bij de trends van komende winter. De waterdichte dameslaarsjes zijn gemaakt van comfortabel leder en houden je voeten warm en droog.

Het Lascala laarsje is een gewaagde, maar functionele en stijlvolle keuze! De unieke stijl van het bovenwerk van zacht leer heeft een kenmerkende print. Dit innovatieve design, met een biocolor TR golf buitenzool, combineert functionaliteit met pasvorm. De 'Lascala' zal je zeker laten opvallen op de baan, maar is daarna ook geschikt voor een heerlijke wandeling in het bos of om te dragen tijdens de wintersport.

Daarnaast hebben de mooie en sportieve Lakewood boots, de nieuwste spikeless ontwikkeling van Duca del Cosma. De kegelvormige noppen zorgen voor optimale stabiliteit en goede houding. Door de nieuwe Airplay XI-buitenzool van Duca krijg je de perfecte houding en kun je je swing in een mum van tijd perfectioneren en dit allemaal in een zachte enkellaars.

Ook heeft Duca del Cosma schoenen ontworpen met spikes. De zachte spikes zorgen voor comfort en grip tijdens alle weersomstandigheden. Duca's schoenen zijn zo ontworpen dat deze flexibiliteit en een comfortable pasvorm garanderen voor elke voet.

De schoenen zijn makkelijk online te bestellen via ducadelcosma.com. Of kom anders gewoon even langs in onze flagship store in Amsterdam.

Good shoes take you to good places!

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27