Logo nationaalgolfmagazine.nl

The Westin Resort Costa Navarino in Griekenland golfresort voor de fijnproevers

Griekenland heeft altijd iets mythisch. Natuurlijk heeft dat alles te maken met het rijke verleden. Met de goden, de Olympus, de rijke verhalen. Mythische proporties heeft de reputatie van The Westin Resort Costa Navarino nog niet, maar het golfresort op de Peleponnessos timmert hard aan de weg.

Golf en Griekenland blijft nog een vaak wat ondergewaardeerde combinatie. Het land wordt gewoon niet meteen gelinkt aan één van de grootste sporten ter wereld. Daarin kan best verandering komen, met name dankzij de ontwikkeling van Costa Navarino. Nu al is The Westin Resort Costa Navarino een absolute topbestemming, maar met het vooruitzicht van een investering van honderden miljoenen kostende wordt het resort naar een nóg hoger niveau getild.

Mooi voorbeeld daarvan is al het nagelnieuwe clubhuis bij de Bay Course. Prachtig, bijzonder luxueus, alleen misschien een tikkeltje te futuristisch voor de omgeving, maar daarover kun je twisten. Feit is dat Costa Navarino geen mogelijkheid onbenut laat om uit te groeien tot één van de beste bestemmingen in golf.

The Westin Resort Costa Navarino ligt aan de westkust van de Peleponnessos, het meest zuidelijke deel van Griekenland, net boven het plaatsje Pylos. Aan de prachtige kustlijn van de Ionische Zee is een geweldig complex gerealiseerd, geïnspireerd op de woningen uit het oude Messina, met vooral veel natuurlijke steen.

Eigen infinity pool

Het resort telt 445 ruime kamers, allemaal met uitzicht op zee of op de bijbehorende golfcourses. Het resort beschikt over prachtige zwembaden en tuinen. De accommodaties op de begane grond zijn allemaal voorzien van een eigen infinity pool. Het resort ligt pal aan het anderhalve kilometer lange zandstrand, maar heeft daarnaast ook een eigen Aqua Park, met in het voorjaar en najaar verwarmde zwembaden.

Niet zomaar werd The Westin Resort Costa Navarino in 2017 verkozen tot het nummer 4 Top Resort in Europa bij Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards.

Zoals gezegd beschikt het resort ook over zelfs twee eigen golfcourses, The Dunes Course en The Bay Course.

De lofuitingen in de internationale golfwereld over beide signature golfbanen zijn overweldigend. Zowel The Dunes Course als The Bay Course behoren direct tot de fraaiste banen van Europa en bieden voor golfers van elk niveau een uitdaging. Door deze twee golfbanen van wereldklasse: Costa Navarino The Dunes Course en The Bay Course, staat Griekenland in één klap op de kaart als ultieme golfbestemming.

De overweldigend mooie Bay Course van Costa Navarino, met een geweldig mooie baan én fantastische uitzichten.

Het fraaie nieuwe clubhuis dat is gebouwd bij de Bay Course. Genieten met stijl.

Meer berichten