Logo nationaalgolfmagazine.nl

Geniet in Kenia met veertiendaagse privésafari met Jambo Safari Club

Ontdek Kenia tijdens een fantastische privésafari van veertien dagen met Jambo Safari Club. Tijdens deze reis zult u verbaasd staan over de verschillende wildrijke landschappen van Kenia. Het fotogenieke Samburu met zijn dramatische landschap, het groene gebied van Mount Kenya of Sweetwaters, Lake Nakuru met zijn neushoorns, en de befaamde Masai Mara staan garant voor een ultieme safari.

Deze reis is geheel op privébasis, waardoor u uw persoonlijke interesses kunt doorspreken met uw Engelssprekende chauffeur/gids. U verblijft in uitstekende lodges en tented camps en sluit uw reis af met een onvergetelijk verblijf aan de zuidkust van Mombasa.

De KLM dagvlucht komt 's avonds aan in Nairobi. De volgende ochtend rijdt u met uw gids naar het beeldschone Shaba en Samburu. Uw safari gaat beginnen. U maakt de eerste gamedrive en ziet wellicht het eerste wild: krokodillen, olifanten, giraffen, buffels, gerenuks, Beisa oryx, luipaarden, leeuwen en Grevy zebra's.

De volgende dag maakt u onder begeleiding van een gewapende ranger een optionele wandeling maken door het tropische regenwoud en u overnacht in zeer bijzondere camps. Vanuit uw kamer of tent heeft u schitterend uitzicht op de waterpoel, zodat het voorbijtrekkende wild van dichtbij kan worden bekeken.

Ook brengt u een bezoek aan het sodameer Lake Nakuru. Hier is er grote kans op het zien van de neushoorn. Het gebied is uitgeroepen tot Rhino Sanctuary en daardoor zijn hier onder meer de witte en de zeldzame zwarte neushoorn te vinden, maar ook luipaarden en buffels.

Masai Mara

En natuurlijk gaat de tocht ook zuidwaarts naar de befaamde Masai Mara. Het landschap van de Masai Mara is adembenemend, met uitgestrekte vlaktes, heuvels, acaciabossen en dicht struikgewas. De Masai Mara sluit naadloos aan op de Serengeti in Tanzania en is onderdeel van de jaarlijkse migratie van om en nabij juli tot en met oktober. De Mara rivier wordt dan door miljoenen gnoes en zebra's getrotseerd. In dit gebied is er het hele jaar door kans op het zien van veel wild.

Ontspannen

Na een laatste gamedrive neemt u het vliegtuig naar Mombasa. Dit bespaart veel reistijd. Bij aankomst wacht een ontspannen verblijf van vijf nachten in een heerlijk strandhotel aan de oogverblindende kust van Diani Beach. Daar kan je snorkelen, duiken, maar ook heerlijk genieten van het strand, zwembad of een massage. Het verblijf is in het geliefde Leopard Beach Resort & Spa, waar onder meer een duikschool, nabijgelegen golfbaan, zeer professionele Spa en privéstrand te vinden zijn.

Een geslaagde reis naar Afrika vergt een goede voorbereiding. De kennis en ervaring van Jambo Safari Club helpen daarbij. Wij maken van elke reis een onvergetelijke droomreis.

Kijk voor meer informatie op de website van Jambo Safari Club: www.jambo.nl

Voor een persoonlijk reisadvies en/of afspraak met een safari-specialist, bel 020-2012740.

Verblijf met stijl in de wildernis, in de Elephant Bedroom Camp. Een bijzondere ervaring.

Meer berichten