Exclusieve golfsafari in Portugal

Algemeen
Het prachtige binnenland van Portugal is het waard om te ontdekken met Anneke en Joop Soonius.
Het prachtige binnenland van Portugal is het waard om te ontdekken met Anneke en Joop Soonius. (Foto: )

Een golfsafari in Portugal, bestaat dat? Het antwoord: jazeker. Alleen betekent een golfsafari niet dat we op zoek gaan naar de big five. Voor een golfsafari reizen we van Golf4Iedereen met onze minibus door Portugal en bezoeken ook de minder bekende regio's.

Onze golfprofessionals ter plekke, Anneke en Joop Soonius hebben ruim twintig jaar in Portugal gewoond en gewerkt, kennen het land goed en spreken Portugees. Betere gidsen en begeleiders kun je niet wensen. De bestemmingen, aantal dagen, soort hotels en dergelijke kun je in overleg van te voren in Nederland vrijblijvend bespreken. Combinatie golf, strand en cultuur; het kan. Wil je voor familie, vrienden en relaties iets speciaals en bijzonders organiseren, dan is dit de oplossing. Iets te vieren met het gezin? Op zoek naar iets bijzonders? Bij Golf4Iedereen maken we vrijblijvend een voorstel. Alles is mogelijk en niet alles is golf.

Zeker in het noorden van Portugal met een fantastische historie gaan we niet dagenlang golfen. In Porto bezoeken we de portkelders en proeven we natuurlijk ook deze specialiteit van Portugal. Een bezoek aan een wijngaard met vanzelfsprekend ook een wijnproeverij.

Maar als het gaat om golf is er ook genoeg moois, weten Joop en Anneke. Ze kunnen je meenemen naar Amerante Golf, of Montebelo Golfe; beide golfcourses met veel hoogteverschillen en fraaie uitzichten. Niet zo bekend, maar daarom niet minder geweldig om te spelen. Andere wensen? Bespreek ze met Joop en Anneke. Bel 06-81535109, mail joop@golf4iedereen.nl of kijk op de website golf4iedereen.nl.

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27