Profiteer van hoge kortingen tijdens de Waanzinnige Winterzon Weken bij Golftime

Algemeen
Afbeelding

Golftime komt ook dit jaar weer met de Waanzinnige Winterzon Weken. Van 13  januari tot en met 23 januari 2020 profiteer je van hoge kortingen en vele extra's op de golfreizen naar de winterzon. In Nederland zijn de omstandigheden om te golfen nog niet ideaal. Daarom zijn de eerste maanden van het jaar de ideale periode om de winterzon op te zoeken en alvast een paar mooie rondes golf te spelen.

De  Waanzinnige Winterzon Weken van Golftime zijn gelijk met de Werelddeal weken van KLM en de acties van Transavia, zodat u voordeel op voordeel stapelt.

Tijdens de Waanzinnige Winterzon Weken reserveer je uiteenlopende golfreizen tegen een zeer scherpe prijs of met vele extra's. Al deze acties heeft Golftime voor u verzameld en deze reizen vindt u op de website van Golftime, www.golftime.nl. Uw persoonlijke reisadviseur staat natuurlijk ook voor u klaar om uw ideale golfreis te reserveren. Het team van Golftime is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:30.

Golftime zorgt dat u het golfseizoen 2020 goed begint! Boudewijn Damler, general manager van Golftime: ,,In januari zien wij dat veel mensen alvast de golfvakantie reserveren. Ideaal om na de feestdagen gelijk weer iets te hebben om naar uit te kijken, daarbij komt dat vroeg boeken ook nog een zorgt voor veel betere starttijden in het populaire Spanje, Portugal en Turkije.''

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27