Alleen het beste bij Flight4You: golfen en genieten in stijl voor alleengaanden

Algemeen
De prachtige Marrakech Assoufid Golf Club zit ook in het aanbod van Flight4You.
De prachtige Marrakech Assoufid Golf Club zit ook in het aanbod van Flight4You.

Onderzoeken tonen het keer op keer aan: het aantal singles groeit wereldwijd, en zeker ook in Nederland. Overbodig te zeggen dat die ontwikkeling ook effect heeft op de golfsport. Bij Flight4You hadden ze dat snel door. Al in 2002 zag die organisatie, die zich volledig richt op luxe golfreizen voor alleengaanden, het levenslicht.

Nu, ruim achttien jaar later, mag het immer groeiende Flight4You - dat inmiddels onderdeel is van 3D Golfvakanties – zich een volwassen noemen, en ook de grootste organisatie in golfarrangementen voor enthousiaste singles en alleengaanden. Het is een professionele organisatie waarbij perfectie en kwaliteit van de arrangementen voorop staat, maar tegelijkertijd heerst binnen de groepen een amicale en geanimeerde stemming. Mede door het ontzorgende en bindende optreden van de enthousiaste reisbegeleider en voelen deelnemers zich al snel echt thuis.

Het is een concept dat aanspreekt: men verblijft in sfeervolle ambiance in een aangenaam klimaat en ontmoet in de groepen échte gelijkgestemden, reisgenoten die op dezelfde wijze van het leven genieten en waarbij golf de bindende factor is. De deelnemers hebben een enthousiaste en sportieve instelling. Men hecht waarde aan kwaliteit, stijl, luxe, comfort en gezelligheid.

Luxehotels

Flight4You biedt een gevarieerd programma reizen, uiteraard Spanje en Portugal, maar ook bijzondere bestemmingen als Marrakech, Griekenland, Ierland en Frankrijk. Altijd in luxehotels, de best in class golfbanen in combinatie met culturele en culinaire genoegens. Naast deze reizen kunnen de golfers ook de sfeer proeven op onze maandelijkse golfdagen in Nederland. Iedere deelnemer beschikt over een royale kamer voor alleengebruik waar geen toeslag voor berekend wordt. Alle transfers op de buitenlandse bestemmingen onder andere van en naar het vliegveld of hotel en naar de golfbanen worden geregeld met luxe bussen. Ga lekker zitten en bereik comfortabel de bestemming. Geen gedoe met huurauto's, de weg zoeken, etcetera. Bij Flight4You wordt iedereen in de watten gelegd.
Er wordt gezamenlijk gegolfd, genoten van de après golf en gedineerd, maar net zo makkelijk kun je je als deelnemer ontspannen terugtrekken met een boek bij het zwembad of genieten van een cultureel uitje. Niets moet, alles mag.

Kortom, Flight4You biedt reizen met een extra dimensie voor de alleengaande. Kom het zelf ervaren, bij Flight4You wacht een hartelijk welkom

Flight4You: als je alleen het beste wilt!

Kijk voor mee informatie op de website www.flight4you.nl of mail naar info@flight4you.nl. Bellen kan ook: 029-7531322 of 06-52321517.

Het fraaie clubhuis van Al Maaden Golf.
art cover
Genieten in Drentsche Golf Lodge
14 mrt, 13:20
art cover
Reken af met stress op de golfbaan: tips om ontspannen te spelen
14 mrt, 13:18
art cover
Komend weekeinde barst de competitie in de hoofdklasse weer los
14 mrt, 13:17
art cover
Alles wat golf te bieden heeft in de Holland Golf Show
14 mrt, 13:16
art cover
Darius van Driel doet het met prachtige overwinning in Kenia
14 mrt, 13:15
art cover
De indrukwekkende golfcourse Thracian Cliffs in Bulgarije: elke hole zeezicht
1 mrt, 09:00
art cover
Nederlands Golfmuseum kijkt terug met expositie 'Golf in voormalig Nederlands-..
29 feb, 09:00
art cover
Voor Darius van Driel komt met winst in Kenia een droom uit
28 feb, 10:58