Alleen het beste bij Flight4You: golfen en genieten in stijl voor alleengaanden

Algemeen
De prachtige Marrakech Assoufid Golf Club zit ook in het aanbod van Flight4You.
De prachtige Marrakech Assoufid Golf Club zit ook in het aanbod van Flight4You.

Onderzoeken tonen het keer op keer aan: het aantal singles groeit wereldwijd, en zeker ook in Nederland. Overbodig te zeggen dat die ontwikkeling ook effect heeft op de golfsport. Bij Flight4You hadden ze dat snel door. Al in 2002 zag die organisatie, die zich volledig richt op luxe golfreizen voor alleengaanden, het levenslicht.

Nu, ruim achttien jaar later, mag het immer groeiende Flight4You - dat inmiddels onderdeel is van 3D Golfvakanties – zich een volwassen noemen, en ook de grootste organisatie in golfarrangementen voor enthousiaste singles en alleengaanden. Het is een professionele organisatie waarbij perfectie en kwaliteit van de arrangementen voorop staat, maar tegelijkertijd heerst binnen de groepen een amicale en geanimeerde stemming. Mede door het ontzorgende en bindende optreden van de enthousiaste reisbegeleider en voelen deelnemers zich al snel echt thuis.

Het is een concept dat aanspreekt: men verblijft in sfeervolle ambiance in een aangenaam klimaat en ontmoet in de groepen échte gelijkgestemden, reisgenoten die op dezelfde wijze van het leven genieten en waarbij golf de bindende factor is. De deelnemers hebben een enthousiaste en sportieve instelling. Men hecht waarde aan kwaliteit, stijl, luxe, comfort en gezelligheid.

Luxehotels

Flight4You biedt een gevarieerd programma reizen, uiteraard Spanje en Portugal, maar ook bijzondere bestemmingen als Marrakech, Griekenland, Ierland en Frankrijk. Altijd in luxehotels, de best in class golfbanen in combinatie met culturele en culinaire genoegens. Naast deze reizen kunnen de golfers ook de sfeer proeven op onze maandelijkse golfdagen in Nederland. Iedere deelnemer beschikt over een royale kamer voor alleengebruik waar geen toeslag voor berekend wordt. Alle transfers op de buitenlandse bestemmingen onder andere van en naar het vliegveld of hotel en naar de golfbanen worden geregeld met luxe bussen. Ga lekker zitten en bereik comfortabel de bestemming. Geen gedoe met huurauto's, de weg zoeken, etcetera. Bij Flight4You wordt iedereen in de watten gelegd.
Er wordt gezamenlijk gegolfd, genoten van de après golf en gedineerd, maar net zo makkelijk kun je je als deelnemer ontspannen terugtrekken met een boek bij het zwembad of genieten van een cultureel uitje. Niets moet, alles mag.

Kortom, Flight4You biedt reizen met een extra dimensie voor de alleengaande. Kom het zelf ervaren, bij Flight4You wacht een hartelijk welkom

Flight4You: als je alleen het beste wilt!

Kijk voor mee informatie op de website www.flight4you.nl of mail naar info@flight4you.nl. Bellen kan ook: 029-7531322 of 06-52321517.

Het fraaie clubhuis van Al Maaden Golf.
Afbeelding
Mooi debuut voor Lauren Holmey Algemeen 21 feb., 19:00
Afbeelding
Joost Luiten top in Bangkok Algemeen 20 feb., 21:12
Afbeelding
Het Thaise golfwalhalla Hua Hin stelt niemand teleur Algemeen 15 feb., 09:00
Afbeelding
Zweren bij de authentieke links in Aberdeenshire Algemeen 14 feb., 09:00
Afbeelding
Fairway Golftravel: mooie toernooien in Brabant en Drenthe Algemeen 13 feb., 17:00
Afbeelding
Trip naar Castro Marim staat garant voor golfplezier Algemeen 13 feb., 09:00
Afbeelding
Manoir Bonpassage, meer dan golf en culinair genieten Algemeen 12 feb., 09:00
Afbeelding
Apes Hill, nieuwste Caribisch meesterwerk op paradijselijk Barbados Algemeen 11 feb., 09:00
Afbeelding
Belek in Turkije nog altijd verwennerij voor fijnproevers Algemeen 10 feb., 09:00
Afbeelding
TUI: golftas gratis mee aan boord en nóg meer bestemmingen Algemeen 8 feb., 17:00
Afbeelding
In de Dominicaanse Republiek is een golfwereld te ontdekken Algemeen 8 feb., 09:00
Afbeelding
De Rheingolf Messe is terug, nu in Station Airport Algemeen 7 feb., 09:00
Afbeelding
Beleef een mooie week bij Jeroen Mars in Portugal Algemeen 6 feb., 13:11