Logo nationaalgolfmagazine.nl

Golfen4Life speelt voor sloppenwijk

Kansen geven op een betere toekomst aan kinderen in de sloppenwijken van Kenia. Daar draait het allemaal om bij Stichting4Life. Daaraan gekoppeld is Golfen4Life, dat in mei een toernooi houdt op Golfpark Wilnis om zo opnieuw kinderen te kunnen helpen.

Stichting4Life zet zich met name in voor kinderen in de sloppenwijk Kibera in de Keniaanse hoofdstad Nairobi. Met haar steun wil Stichting4Life de kinderen daar een kans geven op een betere toekomst. Niet door het geven van geld, maar door het bieden van kansen. Voor kinderen via scholing tot uiteindelijk een baan. Stichting4Life is overtuigd dat kinderen deze kans verdienen om uiteindelijk de armoedespiraal te doorbreken.

Om inkomsten te genereren voor organiseert Stichting4Life met regelmaat (sport) evenementen. Op 15 mei wordt voor de eerste keer een golfevent georganiseerd. Dart gebeurt op de fraaie baan van Golfpark Wilnis. Voor deze dag is er een zeer compleet programma samengesteld. Dat begin om 10.30 uur met de ontvangst, waarna om 12.00 uur de wedstrijd begint. Rond vijf uur zou iedereen dan terug moeten zijn. Dan wordt er een veiling gehouden, gevolgd door een walking dinner en prijsuitreiking.

Tijdens de veiling komen er aantrekkelijke kavels onder de hamer. De opbrengst is volledig bestemd voor de projecten van Stichting4Life. Wie overigens nog suggesties heeft voor mooie veilingitems, is daarmee van harte welkom bij de stichting.

De wedstrijd wordt gespeeld met maximaal twintig flights van vier personen. De speelvorm is achttien holes Texas Scramble, de ultieme vorm voor een perfecte teamgeest waarbij je gezamenlijk voor een mooie score speelt.

Voor de mensen die nog niet golfen, maar wel willen meedoen, is er een golfclinic. Hier wordt de deelnemers elk aspect van het golfspel bijgebracht, terwijl er ook zelfs nog een heuse hole wordt gespeeld.

De kosten voor deze dag, inclusief gehele verzorging, bedragen 800 euro per flight voor vier personen. Voor het reserveren van een flight kan worden ingeschreven via de site stichting4life.nl. De kosten voor deelname aan de clinic en de rest van het programma bedragen 185 euro per persoon. Neem contact op via e-mail info@stichting4life.nl om voor de clinic in te schrijven. Tot slot is er ook de mogelijkheid een partner te laten aansluiten bij de 19th hole en het diner. Hiervoor wordt 75 euro per persoon gerekend. Dit kan worden aangegeven bij de inschrijving van de flight.

Meer berichten