Logo nationaalgolfmagazine.nl
Lekker struinen bij de diverse stands tijdens de Amsterdam Golf Show.
Lekker struinen bij de diverse stands tijdens de Amsterdam Golf Show. ((Foto: ))

Voorbereiding Amsterdam Golf Show in volle gang

Hij komt er weer aan: de Amsterdam Golf Show. Dat wordt alweer de twaalfde editie van een evenement dat zich heeft opgewerkt tot de officieuze start van het golfseizoen in Nederland. Reserveer de data: 18 en 19 april.

De Amsterdam Golf Show 2020 wordt net als de laatste edities gehouden op Amstelborgh, de golfbaan met driving range onder de rook van de Johan Cruijff Arena. Daar is ruimte voldoende voor de diverse activiteiten én natuurlijk voor de beurs met al z'n stands vol kleding, materiaal en reizen.

Zoals ook in het verleden zijn de grote golfmerken weer aanwezig op de driving range en putting greens. Ze hebben niet alleen het materiaal voor 2020 bij zich, maar laten dat ook nog eens uitgebreid testen door iedereen die daar belangstelling voor heeft. Onder de deskundige begeleiding van het team van Hans Lemmers Nationaal Fitting Centre kan er daardoor weer volop worden getest en gefit.

Elke bezoeker kan zich daardoor uitleven op de driving range, waar toegang en ballen uiteraard gratis zijn. Er mag tijdens de Amsterdam Golf Show ook worden gespeeld op de par 3-baan, maar tegen een tarief van 7.50 euro per rondje. Een starttijd kan vooraf worden geboekt.

De knusse en moderne Ballesteros-zaal is de plek waar je moet zijn als je even lekker wilt struinen bij de diverse stands. Hier zijn weer vele aanbieders aanwezig, van golfkleding en equipment tot reizen, voeding en auto's.

De bar is uiteraard geopend, zodat iedereen ook kan genieten van koffie of een glaasje wijn met een lekker broodje of een compleet diner. Het kan allemaal tijdens de Amsterdam Golf Show.

De toegang is uiteraard weer gratis. Een entreeticket is te downloaden via de website amsterdam-golf.com

Meer berichten