Logo nationaalgolfmagazine.nl
Erwin Mulder en Judith van der Voort als trotse winnaars van het Liemeer Open.
Erwin Mulder en Judith van der Voort als trotse winnaars van het Liemeer Open. (Foto: Picasa)

Erwin Mulder pakt Liemeer Open

Het tiende Lipton Ice Tea Liemeer Open is gewonnen door Erwin Mulder. Op de de course van de G&CC Liemeer dook hij keurig onder par en dat was voldoende voor de winst in de jubileumeditie.

Ondanks de droge zomer lagen de greens en fairways van Liemeer er uitstekend bij. Met een score van 10 op de stimpmeter waren de greens zeer snel en in combinatie met de wind was de baan uitdagend om te spelen. In de baan werden door de topamateurs mooie duels uitgevochten en maakte de uiteindelijke winnaar, Erwin Mulder, een hele mooie lage score van twee onder par. Tijdens de wedstrijd konden alle resultaten via ’Live scoring’ in het clubhuis en op het internet gevolgd worden.

In totaal 77 deelnemers, met daarbij ook het opvallend hoge aantal van achttien dames, streden om de eer en een mooie reis naar Spanje, beschikbaar gesteld door 3D Golfvakanties. Dat de baan en omstandigheden uitdagend en goed waren bleek wel uit de scores van de winnaars. Bij de dames werd Judith van de Voort van Toxandria de winnares van de reis naar Spanje inclusief een reischeque van 150 euro. Haar uitstekende ronde van 77 slagen was meer dan voldoende om de eerste prijs voor de dames in de wacht te slepen. Haar eerste reactie was dan ook dat dit, in haar ogen, het best georganiseerde golftoernooi is op de wedstrijdkalender voor amateurs en zij komt dan ook zeker in 2021 haar titel verdedigen.

Bij de heren was het ook spannend, echter had oud-winnaar Erwin Mulder een duidelijk doel voor ogen: op zijn homecourse de tiende editie van het Liemeer Open winnen. Zijn totaal van 70 slagen was twee onder de baan. De winnaar won naast de ’Black Jacket’ ook een golfreis naar Spanje en een reischeque van 150 euro beschikbaar gesteld door één van de hoofdsponsors 3D Golfvakanties.

Meer berichten