Logo nationaalgolfmagazine.nl
(Foto: )

Veilig golfen bij Indoorgolf Barendrecht

Golfen is leuk, veilig golfen is momenteel heel belangrijk. Bij Indoor Golf Academy Barendrecht beseffen ze dat heel goed. Daarom is er alles aan gedaan om elke golfer een veilige omgeving te bieden. Kom daarom met een gerust hart deze winter spelen en trainen bij Indoor Golf Academy Barendrecht.

Indoor Golf Academy Barendrecht bestaat inmiddels alweer drie jaar en heeft in die periode een prachtig centrum opgebouwd. Zo hebben ze fantastische indoorgolf studio´s die voorzien zijn van de nieuwste TrackMan, het revolutionaire systeem waarmee je tot in detail je swing kunt uitlezen, waarna je als golfer precies weet waar je nog aan moet werken.

,,Bij ons kan iedere golfer terecht voor een zelfstandige trainingssessie of een uitgebreide golfles van ons team erkende PGA Professionals van het team Indoor Golf Academy Barendrecht. Onze golfstudio´s zijn uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor u het gevoel krijgt van buiten, maar met alle gemakken van binnen golfen.’’

De TrackMan heeft bovendien verschillende topbanen van over de hele wereld die op deze manier indoor gespeeld kunnen worden. Zo kun je op een koude winterdag gewoon jezelf testen op fameuze banen als de Old Course van St. Andrews, de PGA National, Royal Troon en nog vele andere banen. De TrackMan maakt zeer nauwkeurige berekeningen van elke bal die geslagen wordt, waardoor je een zeer realistische ronde indoorgolf kunt spelen binnen in het comfort van een van de studio´s.

Naast het spelen van banen op de TrackMan kunnen daarmee natuurlijk ook de slagen worden geanalyseerd. Bekijk onder andere de soort balvlucht, de swingsnelheid, de carry die de bal aflegt en totale afstand die geslagen wordt ten opzichte van het doel. Uiteindelijk kunt na de trainingssessie alles worden teruggezien in het shot analyserapport. Dit uitgebreide overzicht staat vol met allerlei feedback over de slagen gemaakt zijn.

Indoor Golf Academy Barendrecht is te vinden op de derde etage van Wellnesscenter Wellnesselande in Barendrecht. In het pand is een innovatief luchtbehandelingssysteem aangelegd, dat geheel corona-proof is. Ook bij de oefenfaciliteiten is alles veilig gemaakt door unieke oplossingen. De lessen worden uiteraard ook gegeven op anderhalve meter afstand.

Meer berichten