Logo nationaalgolfmagazine.nl
(Foto: )

GolfLinked Indoor Wijchen tien jaar begrip

GolfLinked bestaat inmiddels alweer ruim tien jaar. Dat kunnen weinig indoorlocaties in Nederland zeggen. Eigenaar en PGA Holland A-golfprofessional Danny van Sommeren heeft vorig jaar zelfs zijn Indoor Wijchen kunnen uitbreiden met een tweede hal met ruim 250 vierkante meter extra trainingsruimte voor iedere golfer op dezelfde locatie in Wijchen.

Met drie Trackman simulatoren, één Trackman, Sam Puttlab, GASP Swing Analyse System, twee kunstgras greens en een slagkooi voor drie personen kun je hier vanaf 1 november tot 1 april zeven dagen per week terecht voor lessen, trainingen of zelfs het spelen van diverse topbanen. Na 1 april zijn ze op zondag en maandag gesloten maar kun je van dinsdag tot en met zaterdag nog gewoon terecht. Trainen met Trackman is doelgericht trainen met de allerbeste feedback. Hoe gaaf kan het zijn? Buiten is het minder weer, vroeg donker, en binnen kun je onder optimale omstandigheden trainen. Perfect voor iedere golfer.

Bij GolfLinked is er naast Danny van Sommeren nog een professional werkzaam. De jonge Gijs Overdijk is de tweede pro. Hij werkt al een aantal jaar bij GolfLinked en is beschikbaar op maandag, donderdag en zondagen.

GolfLinked werkt niet met vaste pakketten, maar maakt lespakketten op maat om het beste resultaat uit de leerling kunnen te halen. Ga gerust eens langs om te informeren of ze iets voor u kunnen betekenen. De koffie staat klaar.

Testen

Door de uitbreiding van de hal is er meer ruimte in de winkel ontstaan. De kracht van de winkel is het uitgebreide advies wat de klant kan verwachten en de ruime mogelijkheden om clubs te testen. Alle fittingen worden ondersteund met een Trackman, waardoor de cijfers duidelijk laten zien welke club het beste bij de golfer kan passen. Voor het vinden van de juiste club heb je tijd nodig om dat in alle rust te ondervinden. Bij GolfLinked kan dat. Elke golfer is van harte welkom om clubs van Callaway, TaylorMade, Titleist, Ping, Mizuno, Honma of Cobra te proberen. ,,Alle fittingopties hebben we in huis. Aangevuld met putters van Odyssey, Scotty Cameron, Ping of TaylorMade maakt dat het verhaal compleet. We werken wel op afspraak, zodat we ruim de tijd voor de golfer hebben.’’

Na een bijzonder vreemd seizoen, met een lockdown, een prachtige zomer, en nu weer beperkingen op de golfbanen gaat nu de periode van de indoorlocaties weer aanbreken. Laat deze kans niet aan voorbijgaan en bereid je optimaal voor op een nieuw golfseizoen.

’GolfLinked, nog meer van golf genieten’

Meer berichten