Logo nationaalgolfmagazine.nl
Ook footgolf kan je gewoon spelen bij Golfcentrum Roosendaal.
Ook footgolf kan je gewoon spelen bij Golfcentrum Roosendaal. (Foto: )

Golfcentrum Roosendaal, fijn outdoor én indoor Kracht zit in de combinatie

Toine Berkelmans, eigenaar van Golfcentrum Roosendaal, Golfcentrum Dongen en De Zeeuwsche, heeft vorig jaar iets unieks neergezet in Roosendaal. De indoorhal van vijfhonderd vierkante meter – met maar liefst vier Full Swing simulatoren, de golfshop van Edwin Derksen, een fantastische putting- en chipping green – wordt steeds vaker gevonden en niet alleen bij slecht weer. Het complete plaatje is juist de kracht: de combinatie van binnen en buiten, serieus trainen en fun en dit onder het genot van een drankje en hapje en muziek.

De golfers trainen warm en droog bij slecht weer, maar ook worden de simulatoren ingezet bij bedrijfsactiviteiten, uitjes met vriendengroepen, clinics, lessen en de clubfittings. ,,De simulatoren zijn van een enorme toegevoegde waarde voor het doen van een correcte fitting’’, stelt Edwin Derksen, golfprofessional en eigenaar van de golfschool. ,,En de simulatoren verlengen het golfseizoen. Qua spelen en lessen.’’

Hoe mooi is het dat je op Golfcentrum Roosendaal op de drivingrange kan trainen op de Top Tracers en vervolgens binnen kan putten en negen holes kan spelen op een baan van je bucketlist op de simulator. Het kan individueel, maar ook samen en dat is toch reden nummer één waarom mensen voor de golfsport kiezen.

Patty Smit was na jaren werken bij de NGF aangenaam verrast door de unieke locatie en fantastische mogelijkheden toen zij in maart 2020 voor Toine Berkelmans kwam werken. Ze had wel iets gehoord over de nieuwe indoor, maar dat het zo tof was, dat was haar niet bekend. Een simulator is zelfs geschikt voor voetbal, ijshockey, rugby enzovoort. En wie de creativiteit van Smit een beetje kent, weet dan dat die mogelijkheden benut worden ook. Zo kan de jeugd zelfs af en toe indoor footgolf spelen. Inderdaad, op de simulator. ,,Iedereen zou echt een keer moeten komen kijken’’, aldus Smit. Een keertje rondgeleid worden? Mail gewoon naar patty@golfcentrumroosendaal.nl en maak een afspraak.

Meer berichten