Logo nationaalgolfmagazine.nl

Pak die herfstdeals bij Golfbaan Weesp

Bekend met Golfbaan Weesp? Nee? Ga een keer kennismaken dan met deze leuke en uitdagende golfcourse onder de rook van Amsterdam.

Golfbaan Weesp heeft negen volwaardige holes par 3 en par 4 met een totale par van 55. Klinkt makkelijk? Vergeet dat maar. Veel waterhindernissen, in de meeste gevallen dwars over de hole, maken Weesp tot een serieuze test. En de achtste hole is op de eerste negen nog een par 3, maar als je voor de tweede keer langskomt staat de tee van de zeventiende op een totaal andere plek, en is dit een lastige par 4 met water en een scherpe dogleg naar rechts. Zo zijn de holes voor de eerste en de tweede negen ook nog eens in veel gevallen verschillend. Daardoor speel je voor je gevoel achttien andere holes.

Bovendien beschikt Golfbaan Weesp over een bijzonder en gezellig clubhuis dat zeker zal verrassen. Zolang de huidige coronaregels gelden verzorgt de horeca een breed assortiment aan broodjes en hapjes om mee te nemen. Bij de uitstekende golfschool onder leiding van Tjerk de Vries kan bovendien aan de techniek worden gewerkt.

Golfbaan Weesp heeft momenteel twee leuke herfstdeals om kennis te maken met de baan. Voor twee keer een greenfee voor negen holes betaalt u slechts 25 euro, en voor twee keer een greenfee voor achttien holes niet meer dan veertig euro. Grijp die kans dus. Leuk? Dan is het interessant te kijken naar de aanbieding voor het lidmaatschap. Voor slechts 450 euro onbeperkt spelen tot 1 januari 2022.

Golfbaan Weesp ligt centraal tussen Amsterdam Zuid-Oost en het Gooi en is binnen vijf minuten bereikbaar vanaf de snelwegen A1 en A9.

Golfbaan Weesp. Basisweg 2, 1383 NC Weesp. Website: golfweesp.nl

Meer berichten