Logo nationaalgolfmagazine.nl
De fraaie course van Landgoed Bergvliet.
De fraaie course van Landgoed Bergvliet. ((Foto: Smulders Fotografie))

Bergvliet: ’ouderwets’ dagje uit

Ga er weer eens een dagje op uit! En waar kan dat nou beter dan op de golfbaan? Bij Landgoed Bergvliet kunt u van het begin tot eind heerlijk genieten.

Landgoed Bergvliet is een prachtige golfbaan in het gebied tussen Oosterhout en Breda. De course werd in 2007 in gebruik genomen en oogstte sindsdien vele lovende woorden. Er liggen achttien uiitdagende holes met soms zelfs het karakter van een inland linkscourse. Daarnaast beschikt Landgoed Bergvliet over negen korte holes.

Recent is de achttiende hole geheel vernieuwd, waardoor de slothole nog wat lastiger is geworden. Daarnaast is ook de driving range onderhanden genomen, waarbij het karakteristieke water voor de afslagplaatsen is verdwenen.

Ook in deze moeilijke tijd is Landgoed Bergvliet een bezoek meer dan waard. Er is uiteraard ingespeeld op de omstandigheden. Zo zijn verschillende take-away punten ingericht. Trakteer uzelf voor, tijdens én na het golfen op een versnapering. Aan alles is gedacht, neem een kopje koffie mee de baan in, warm even op met een kom soep tijdens het golfen en neem een borrelpakket of een maaltijd mee naar huis. Beleef weer een ouderwets dagje uit.

Tot 16 maart hebben we speciale wintertarieven. Zien we u binnenkort op Landgoed Bergvliet? Bel 076-5795666 of ga naar onze website www.landgoedbergvliet.nl/golfbaan en reserveer direct uw starttijd.

Golfbaan Landgoed Bergliet. Salesdreef 2, 4904 SW Oosterhout. Website: landgoedbergvliet.nl

Meer berichten