KLM Open 2021: 16 -19 september op Bernardus
Logo nationaalgolfmagazine.nl
(Foto: Tim Buitenhuis)

KLM Open 2021: 16 -19 september op Bernardus

Trek de agenda maar vast en noteer: het KLM Open wordt in 2021 gehouden van 16 tot en met 19 september. Plaats van handeling is de vrijwel nieuwe golfcourse van Bernardus in Brabant. Dat staat op de net vrijgegeven kalender voor 2021 van de European Tour.

Bernardus Golf zou natuurlijk dit jaar al de eer hebben van haar allereerste KLM Open op de baan bij Cromvoirt. Daar ging echter een streep doorheen vanwege Covid-19, zoals wel meer toernooien van de European Tour sneuvelden. Maar de 101e editie van het KLM Open moet daar in de herkansing alsnog plaatsvinden. Vooropgesteld, zo laat organisator TIG Sports weten, dat tegen die tijd evenementen van een dergelijke omvang natuurlijk wél weer doorgang mogen vinden.

,,Het was een teleurstelling dat het KLM Open 2020 moest worden afgelast, maar de redenen hiervoor zijn bekend en begrijpelijk’’, stelt toernooidirecteur Daan Slooter. ,,Voor komend jaar doen we er met alle betrokken partijen alles aan om de top van de Europese Tour en de beste nationale talenten te laten schitteren in Nederland. We gaan ervanuit dat het in september 2021 weer mogelijk is, om een succesvol en aantrekkelijk toernooi te organiseren. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende maatregelen.’’

Meer berichten