Logo nationaalgolfmagazine.nl
Laat u verrassen door Eveline en Francesco! (Foto aangeleverd)
Laat u verrassen door Eveline en Francesco! (Foto aangeleverd) (Foto: )

Di Matteo: Golf over de grens

Touroperator Eveline Jiskoot en golfprofessional Francesco Di Matteo: een onafscheidelijk en altijd goedlachs paar dat voor golfers sinds 1995 een onvergetelijk verblijf over de grens in Duitsland verzorgt.

Jiskoot en Di Matteo bieden al jarenlang tot in de puntjes verzorgde één of meerdaagse golfarrangementen met een persoonlijke touch. Zij nemen golfers mee naar de meest prachtige golfbanen, hotels en restaurants in geheel Duitsland. ,,Ook onze gasten met een klein budget kunnen wij van alles bieden. Of mensen nou in een hooiberg of in een kasteel willen verblijven, wij regelen het.’’

Op zoek naar een mooie baan in Duitsland, een leuk arrangementje of iets speciaals zoals een (familie-) reünie? Dan is Di Matteo ‘Golf over de Grens’ het juiste adres. Ook als er niet gegolfd wordt.

Duitsland telt bijna duizend golfbanen en zij kunnen vrijwel overal terecht. Voor golf in Duitsland is steeds meer belangstelling. Dat is niet zo gek. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is fantastisch en Duitsland is gastvrij en vriendelijk.

Zo bieden zij bijvoorbeeld ook het prachtige ‘Schloss Wasserburg Anholt’ en verschillende hotels in de omgeving die het ook goed doen met de schitterende 18-holes golfbaan van Anholt naast het kasteel en de beide Moyland banen. En niet ver van huis, slechts één uur rijden van Utrecht, Zwolle en Eindhoven.

Verder hebben ze een afwisselend aanbod voor onder andere de Eifel, het Bergische Land, omgeving Osnabrück, München, Hamburg… te veel om op te noemen.

In vijfentwintig jaar tijd heeft Di Matteo Golf over de Grens een enorme ervaring opgedaan met golf in Duitsland. Francesco en Eveline werken nog dagelijks hard om hun netwerk uit te breiden om ook steeds weer iets nieuws te kunnen bieden.

Meer weten? Di Matteo Golf Over de Grens, telefoon +49 (0)2874 1060 of +49 (0)174 870 6967. Kijk op de website www.golfoverdegrens.com of mail info@golfoverdegrens.com

Meer berichten