Golf O Max, de onmisbare reisgenoot

Algemeen
Met de app van Golf O Max kun je op alle deelnemende golfbanen terecht om met korting te spelen.
Met de app van Golf O Max kun je op alle deelnemende golfbanen terecht om met korting te spelen. (Foto: )

Het is 2003 als fanatiek golfer en uitgever Lionel Partaix zijn geesteskindje voor het eerst uitbrengt: ’Golf O Max’, het handige boekje vol met kortingsbonnen voor golfers die verder kijken dan hun homecourse en reisbelust zijn.

In eerste instantie worden de Franse golfbanen in kaart gebracht en krijgen golfers kortingen tot wel vijftig procent op hun greenfees. Het boekje wordt razend populair en al snel kloppen ook buitenlandse golfclubs op de deur om zich aan te melden, want iedere golfbaan wil graag greenfeespelers.

De kortingen variëren per golfbaan en of je nu met z’n tweeën, drieën of vieren wilt spelen, je kunt altijd voordelig terecht met de Golf O Max gids. De moderne golfer gebruikt sinds drie jaar ook de app, die je op iedere smartphone kunt zetten.

Bij een kleine zeshonderd golfbanen in maar liefst twaalf landen kan je terecht met Golf O Max, dus ook in Nederland, waar een keur aan golfbanen kortingen verlenen op vertoon van de gids of de app. In Nederland is Golf O Max exclusief verkrijgbaar op de website www.xperon.shop en het mooie is dat je de aanschafprijs bij gebruik al na één tot twee keer terugverdiend hebt.

Bij de uitgeverij van Golf O Max zitten ze niet bepaald stil en is de acquisitie in volle gang om maar zoveel mogelijk golfbanen te interesseren om de verwende en verwoede golfer de mogelijkheid te bieden om tegen gereduceerde greenfees kennis te maken met andere banen in binnen- en buitenland.

Wat te denken van die prachtige golfaccommodaties in Marokko, het hele jaar door heerlijk warm. Maar ook prachtige banen in Ierland waar je met de korting van Golf O Max al voor slechts 25 euro achttien holes kunt lopen. Maar de meeste golfers zoeken het dichterbij en nemen hun geliefde Golf O Max gids mee naar België en Frankrijk.

Boek je een golfreis, kijk dan vooraf ook even of er een golfbaan is die de kortingsbonnen van Golf O Max accepteert. Want zeg nou zelf; wie wil er nu geen korting op een greenfee? Nieuwe banen ontdekken en uitdagingen aangaan tegen vriendelijke greenfees, verhoog het vakantieplezier én het golfplezier met de kortingsbonnen van Golf O Max

art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
Koop nu alvast je tickets voor het KLM Open van 2024 op The International in A..
28 mrt, 09:00
art cover
Martijn & Jan Kees
27 mrt, 09:00
art cover
Dutch Golf Company: je eigen golfsimulator thuis
26 mrt, 19:00
art cover
Tovenarij
26 mrt, 12:42