Logo nationaalgolfmagazine.nl
Topbaan Lumine Hills is niet voor niets drie jaar lang decor geweest voor de finale van de Qualifying School van de European Tour.
Topbaan Lumine Hills is niet voor niets drie jaar lang decor geweest voor de finale van de Qualifying School van de European Tour. (Foto: )

Droom vooruit en geef je op voor zonnige toernooien Time4golf

Amateurtoernooien in de zon zijn geliefd. Menig golfer houdt van een eerlijk wedstrijdje in het buitenland met leuke gezellige mensen die een passie hebben voor golf. Time4golf heeft dit jaar twee mooie toernooien op de agenda staan, één in Spanje en één in Portugal.

In Spanje wordt het toernooi gehouden op de spectaculaire golfbanen van Lumine vlakbij het vissersdorpje Cambrils, in Portugal is het toernooi in het bruisende Cascais waar de intieme golfbaan Quinta da Marinha ligt. ,,Heerlijke golfbaan met een prachtig hotel op de baan. Vanuit het zwembad kijk je uit op de spannende achttiende hole langs het water’’, zegt de enthousiaste golfer die met z’n golftas de lobby inloopt.

Golftoernooi Cambrils

Al eerder verzorgde Time4golf dit gezellige amateurtoernooi. Met 45 holes is Lumine Golf een waar golfparadijs, vlakbij de historische stad Tarragona en het romantische vissersdorpje Cambrils. Met de state-of-the-art faciliteiten is Lumine golfcourse nummer één van Europa's belangrijkste golfbestemming.
De drie mooie uitdagende Lumine golfbanen zijn geschikt voor alle handicaps. De spelvorm van het toernooi is Stableford.
Lumine Lakes is een achttien holes baan, omringd door de Sèquia Major, een waterrijk en beschermd natuurgebied. Het is een linksbaan, met prachtige holes met waterpartijen en veel groen.
Lumine Ruins telt negen holes en dankt zijn naam aan de Romeinse archeologische overblijfselen in de baan. Een bijzondere baan voor spelers van elk niveau.
Lumine Lakes en Ruins zijn beide ontworpen door meervoudig British Open kampioen Greg Norman.
Lumine Hills biedt de spelers een spectaculair uitzicht over de Middellandse zee met uitdagende hoogteverschillen. De uitstekend onderhouden fairways zijn omringd door pijnbomen.

Golftoernooi Cascais

Het Cascais golftoernooi wordt gespeeld op de intieme golfbaan Quinta da Marinha. De achttien holes golfbaan is met 5.870 meter puur natuur een echte uitdaging. Deze par 71, ontworpen door de legendarische Robert Trent Jones, biedt een fantastisch uitzicht over de Atlantische Oceaan en het Sintra-gebergte. Op deze baan is de stijl van Robert Trent Jones te herkennen aan de verhoogde greens en tees, veel bunkers en enkele prachtige waterhindernissen.
Elke hole is anders, je zult alle clubs in de tas moeten gebruiken en met strategie moeten spelen om een goede score te halen. Hole 3, een par 4, is één van de beroemdste holes van de Portugese golfbaan, met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Hole achttien is een prachtige par 5, met twee meren en honderden meeuwen als publiek die rond het water zijn neergestreken.
Het Onyria Quinta da Marinha Hotel ligt op de golfbaan van Quinta da Marinha. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor Estoril, Cascais en de paleizen van Sintra. Het hotel ligt op slechts 25 kilometer van het bruisende Lissabon tussen de stad en de natuur, het strand en de bergen, en biedt onze toernooispelers de perfecte setting voor een gezellig golftoernooi.

Meer berichten