Logo nationaalgolfmagazine.nl
De golfcourse van De Lage Mors is leuk, uitdagend en ligt direct naast Aparthotel Delden.
De golfcourse van De Lage Mors is leuk, uitdagend en ligt direct naast Aparthotel Delden.

Lekker even Twentenieren in Aparthotel Delden

Een golfvakantie in het buitenland zit er in coronatijd niet in, maar wie toch even lekker weg wil kan prima on ons eigen prachtige land blijven. Op rijafstand van huis zijn de mooiste golfbanen met de meest gezellige accommodaties te vinden.

Twente is hiervan een prachtig voorbeeld. Achttien holes golfen op de Twentsche Golfclub, het Rijk van Sybrook of Golfclub de Koepel behoort tot de mogelijkheden. Om te spelen op de volwaardige negen holes van golfbaan de Lage Mors hoeft je niet eens de deur uit. Als je logeert bij Aparthotel Delden kijk je vanuit de kamer op Golfbaan de Lage Mors. Gewoon negen holes spelen, lekker lunchen tussendoor en vervolgens het spel afmaken is geen enkel probleem op de Lage Mors. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan is er altijd nog de mogelijkheid van de indoorgolfbanen van Riga golf. Gewoon óók gevestigd in Aparthotel Delden.

Naast golfen is het natuurlijk ook heerlijk eten en drinken in het leukste familiehotel van Twente en verre omstreken. Nog niet moe na achttien holes? Maak lekker gebruik van Sauna Vital in het hotel. Een klein, maar zeer compleet saunacomplex waar je even heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Een massage of schoonheidsbehandeling bijboeken kan in Wellness Vital, dat ook in het hotel gesitueerd is. Liever een potje tennissen of bowlen? Het kan allemaal in Delden. Even lekker zwemmen in het indoorbad of in de zomermaanden in het buitenbad mag natuurlijk niet ontbreken.

Niets weerhoudt je als golfer van een paar heerlijke dagen in het mooie Twentse land met een verblijf in Aparthotel Delden. Betaalbaar genieten van een mooie en zeer complete golfvakantie.

Wij noemen dat gewoon een paar dagen ’Twentenieren’.

Kijk voor meer informatie op de website www.aparthoteldelden.nl of mail naar info@aparthoteldelden.nl. Bellen naar 074-3777666 kan ook.

Meer berichten