Logo nationaalgolfmagazine.nl
De fraaie Westin Golf Costa Navarino is één van de Executive Golf Super 7.
De fraaie Westin Golf Costa Navarino is één van de Executive Golf Super 7.

Boek nu zonder problemen, reis later met Executive Golf Travel

Executive Golf Travel is nu alweer ruim 25 jaar dè golfreisspecialist van Nederland en heeft ook in 2021 weer een zeer gevarieerd aanbod van golfreizen, zowel dichtbij huis als ver(der) weg.

Vanwege alle maatregelen als gevolg van Covid-19 voelt u zich als reizende golfer misschien wat voorzichtiger of terughoudender bij het boeken van een volgende golfreis. Daarom biedt Executive Golf Travel de volgende zekerheid:

Boeken zonder aanbetaling

Voor alle boekingen gemaakt voor 31 maart 2021 (reizen tot en met 31 december 2021) geldt: boeken zonder aanbetaling en tot veertien dagen voor aankomst kosteloos wijzigen/annuleren indien de bestemming het reisadvies code rood of oranje heeft of krijgt.

Kortom zekerheid voorop. Maar voorkom ook teleurstelling. Boek nu alvast uw reis voor komende zomer, herfst of zelfs de winter zonder enig risico te lopen, maar wel met de geruststelling dat de gekozen accommodatie of golfbaan beschikbaar is. Om alvast in de stemming te komen, biedt Executive Golf Travel ter inspiratie de Executive Golf Super 7 Europa:

  1. Golf on Tour België en Frankrijk, autorondreis 8 nachten LO / 5 greenfees, vanaf € 1.135,-
  2. Nederland – Hotel de Zon, shortbreak 2 nachten LO / 1 greenfee , vanaf € 169,-
  3. Duitsland – Land Gut Hohne, shortbreak 2 nachten HP / 2 greenfees vanaf € 395,-
  4. Tenerife – The Ritz Carlton Abama, Super Special 7 nachten LO / 3 greenfees vanaf € 995,-
  5. Toscane – Golfresort Castelfalfi, Super Special 7 nachten LO / unlimited greenfees / 2 diners vanaf € 999,-
  6. Griekenland – Westin Costa Navarino, Vroegboek Special 7 nachten LO / 3 greenfees, vanaf € 779,-
  7. Cyprus – Aphrodite Hills Resort, Super Special 7 nachten LO / 4 greenfees, vanaf € 899,-

Uiteraard is de Executive Golf Super 7 slechts een selectie uit de vele mogelijkheden. Ontdek in de zomer of herfst wellicht weer de ruigheid van Schotland en Ierland en geniet van prachtige linkscourses. Reis heerlijk naar Mediterrane eilanden, zoals Mallorca of het prachtige Sicilië, waar je golf en cultuur kunt combineren. En check de website www.executivegolf.nl voor de laatste aanbiedingen.

Dream Now, Travel Later

Zoekt u het qua plannen alvast toch wat verder weg vanaf najaar of winter 2021/22 - uiteraard afhankelijk van de reismogelijkheden - ook dan bent u hier aan het juiste adres. Zonder twijfel heeft Executive Golf Travel het meest uitgebreide aanbod van ’verre’ golfreizen, van Zuid-Afrika tot Azië, van Noord- tot Zuid-Amerika en natuurlijk ook in het Midden-Oosten en de Caribbean. Alle arrangementen zijn volledig op maat samen te stellen, dat is onze specialiteit.

Tips voor 21/22 zijn Oman, waar je strand, golf, natuur en cultuur combineert in een complete rondreis met privéchauffeur of huurauto. Maar ook Dubai of Abu Dhabi, met z’n zonnige klimaat, zeer luxe hotels en topgolfbanen in een prachtige setting. Overigens, voor een luxe resortvakantie zonder een keer te golfen, kunt u ook bij ons terecht. Onder het label Executive VIP Travel (www.executivetravel.nl) vindt u een prachtig aanbod aan exclusieve hotels en rondreizen, zowel binnen als buiten Europa.

Meer berichten