Tiger Woods terug in actie

Algemeen
Tiger Woods en zoon Charlie in actie in het PNC Championship.
Tiger Woods en zoon Charlie in actie in het PNC Championship.

Een golf van enthousiasme overspoelde de golfwereld. Niet alleen die in de Verenigde Staten, maar overal werd verheugd gereageerd op heet golfnieuws van december. Nieuws dat Tiger Woods zelf bekendmaakte.

‘Hoewel het een lang en moeilijk jaar is geweest, ben ik heel blij dat ik dat jaar kan afsluiten met spelen in het PNC Championship, samen met mijn zoon Charlie. Ik speel daar als vader en zou niet enthousiaster en trotser kunnen zijn’.

Dat was de mededeling op Twitter die veel reacties en veel emoties losmaakte. Want wie had gedacht Tiger ooit nog in competitie te zien op hoog niveau na zijn ongeval in februari van dit jaar? Dat zullen niet veel mensen geweest zijn, hoewel Tiger in het verleden wel heeft bewezen een soort kat met negen levens te zijn, die telkens weer terugkomt na soms enorme tegenslag. Natuurlijk was er tussendoor al die hoopvolle boodschap – ook al via Twitter – van Tiger die een bal slaat, met de tekst: ‘Vooruitgang boeken’. Maar da’s toch nog iets anders dan daadwerkelijk spelen op topniveau.

Half december kwam het er toch van. Tiger Woods en zoon Charlie in het PNC Championship. De wereld smult ervan. Maar Tiger en Charlie zelf misschien nog het meest…

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27