De Lage Mors: Augusta van Twente

Algemeen
Golfbaan De Lage Mors ligt prachtig in het unieke Twickelse coulisselandschap.
Golfbaan De Lage Mors ligt prachtig in het unieke Twickelse coulisselandschap.

Golfbaan de Lage Mors wordt ook wel de Augusta van Twente genoemd, en dat is niet voor niets. De course ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwenoude eiken.

De eigentijdse negen holes par 70 baan, ontworpen door de golfbaan architect Frank Pont heeft mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens. Geniet tijdens een golfronde volop van de prachtige flora en fauna die de baan te bieden heeft. Mede daaraan is de vergelijking met Augusta te danken.

Omringd door oude houtwallen speelt de golfbaan met de waterloopjes, die echter zelden in het spel liggen. De holes met verschillende lengten en moeilijkheidsgraden bieden de beginnende maar ook de ervaren speler veel mogelijkheden om het golfspel te leren of aan te scherpen. De baan heeft op een aantal holes twee afslagplaatsen per kleur tee, zodat de tweede lus verrassend anders is. Spelen op de Lage Mors is voor iedere golfer een ware belevenis. Dat moet u tenminste één keer hebben meegemaakt.

Gemoedelijk

De Lage Mors is laagdrempelig, er heerst een sfeer die wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid. Zo organiseert de club het hele jaar door onderlinge wedstrijden, worden regellessen gegeven, wordt de handicap van onze leden bijgehouden, kennen we golfbuddy’s, mentoren en marshals en worden er periodiek evenementen georganiseerd. En na afloop bent u van harte welkom in de bar en het restaurant van Aparthotel Delden voor een gezamenlijke kop koffie, borrel of uitgebreid diner.

Golfbaan de Lage Mors ligt in het landgoed Twickel. Het is de meest uitdagende baan in onze regio. De golfbaan grenst aan Aparthotel Delden, het bekende familiehotel in Twente. Aparthotel Delden is een stijlvol familie-, golf- en Wellness hotel bekend om zijn ongekende veelzijdigheid en unieke ligging. Gelegen in het prachtige Hof van Twente.

Afbeelding
art cover
Genieten in Drentsche Golf Lodge
14 mrt, 13:20
art cover
Reken af met stress op de golfbaan: tips om ontspannen te spelen
14 mrt, 13:18
art cover
Komend weekeinde barst de competitie in de hoofdklasse weer los
14 mrt, 13:17
art cover
Alles wat golf te bieden heeft in de Holland Golf Show
14 mrt, 13:16
art cover
Darius van Driel doet het met prachtige overwinning in Kenia
14 mrt, 13:15
art cover
De indrukwekkende golfcourse Thracian Cliffs in Bulgarije: elke hole zeezicht
1 mrt, 09:00
art cover
Nederlands Golfmuseum kijkt terug met expositie 'Golf in voormalig Nederlands-..
29 feb, 09:00
art cover
Voor Darius van Driel komt met winst in Kenia een droom uit
28 feb, 10:58