Di Matteo, al 25 jaar de specialist voor Duitsland

Algemeen
Laat u verrassen door Eveline en Francesco. (Aangeleverde foto)
Laat u verrassen door Eveline en Francesco. (Aangeleverde foto)

Touroperator Eveline Jiskoot en golfprofessional Francesco Di Matteo: een onafscheidelijk en altijd goedlachs paar dat golfers sinds 2005 een onvergetelijk verblijf nét en overal over de grens in Duitsland bezorgt.

Op zoek naar een mooie baan bij onze vriendelijke en gastvrije oosterburen, een leuk arrangementje of iets speciaals? ‘Di Matteo Golf over de Grens’ heeft al 25 jaar ervaring met golf in Duitsland en biedt tot in de puntjes verzorgde één of meerdaagse golfarrangementen met een persoonlijke touch.

,,Wij nemen golfers mee naar de meest prachtige golfbanen, hotels en restaurants. Of mensen in een hooiberg of kasteel willen verblijven, wij regelen het. Ook gasten met een minder groot budget kunnen altijd bij ons terecht’’, stelt golfprofessional Francesco di Matteo.

,,Duitsland telt bijna duizend golfbanen en wij kunnen vrijwel overal starttijden krijgen. Hiervoor is dan ook steeds meer belangstelling. Dat is niet zo gek. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en dus aantrekkelijk. We hebben bijvoorbeeld Hotel Schloss Wasserburg Anholt, Rheinpark en Landhaus Beckmann, die het goed doen met Anholt en de beide Moyland banen waarvan Golf International Moyland weer in volle glorie geopend is, alle op slechts één uur rijden van Utrecht, Zwolle en Eindhoven.

Ook vindt u op onze website bijzondere aanbiedingen met vaste prijzen onder andere in de Eifel, het Bergische Land, omgeving Osnabrück, München en Hamburg. Wij werken er nog dagelijks hard aan om ons netwerk uit te breiden.’’

Meer weten? Neem contact op met Di Matteo Golf over de Grens: telefoon +49 (0)2874 1060 of +49 (0)174 870 6967 of mail naar info@golfoverdegrens.com. Website: golfoverdegrens.com

art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
Koop nu alvast je tickets voor het KLM Open van 2024 op The International in A..
28 mrt, 09:00
art cover
Martijn & Jan Kees
27 mrt, 09:00
art cover
Dutch Golf Company: je eigen golfsimulator thuis
26 mrt, 19:00
art cover
Tovenarij
26 mrt, 12:42