Sla de twijfels weg in de clinics van Golfreizen.nu

Algemeen
De nieuwste aanwinst op Lanzarote, de fraaie Lanzarote Golf, wordt ook aangeboden door Golfreizen.nu.
De nieuwste aanwinst op Lanzarote, de fraaie Lanzarote Golf, wordt ook aangeboden door Golfreizen.nu. (Foto: )

Iedereen weet wat er bedoeld wordt met de welbekende twijfel na een ronde golf. Niet elke swing ging goed, niet iedere chip was naar wens en putten blijft lastig. De theoretische tips op internet en in zelf-hulpartikelen zijn fijn, maar moeilijk om zelf in praktijk te brengen. De twijfels blijven, worden misschien wel groter, en dat maakt het golfen niet leuker en vaak zelfs frustrerend.

Hoe fijn zou het zijn om deze twijfels weg te slaan op een zorgeloze golfvakantie in de zon, met persoonlijke aandacht van een golfprofessional. Een pro die zich niet alleen focust op wat er verkeerd gaat, maar die juist ook ziet wat u beter kan doen. 

Golfreizen.nu biedt het hele jaar door diverse golfclinics aan in verschillende gebieden, maar de meest geboekte zijn toch wel de clinics in de Algarve, het golfparadijs in Portugal. Hier wordt u door een ervaren Nederlandse golfprofessional vooruit geholpen en wordt ervoor gezorgd dat u weer vol enthousiasme naar huis gaat, overtuigd van uw eigen golfvaardigheden en met zin om meer te gaan golfen. Ook in andere aantrekkelijke bestemmingen zoals Spanje, de Canarische Eilanden, Frankrijk, Portugal en dergelijke staan onze Engelstalige golfprofessionals voor u klaar.

Voor de onervaren golfer zijn er genoeg mogelijkheden. Met een complete ‘GVB’ clinic gaat u gegarandeerd vol trots naar huis met uw certificaat van golfvaardigheid (handicap 54) en een goede basis om zelf te gaan golfen. 

Kunt u zelf al golfen en wilt u iemand meenemen om een GVB te halen? Of andersom? Geen probleem. De clinics kunnen ook gecombineerd worden waarbij u aan het werk gaat om uw handicap te verbeteren en uw (reis)partner leert golfen. 

Zorgeloos

Golfreizen.nu staat voor goede service, een persoonlijke benadering en volledigheid in haar aanbiedingen. We verzorgen een complete golfreis op maat, gebaseerd op uw wensen, waardoor u zorgeloos in de zon kunt ontspannen en uw golfvaardigheden kunt verbeteren. 

Ziet u meer in een van onze volledig georganiseerde groepsreizen, waar u kunt genieten van de gezelligheid van een groep in combinatie met extra golflessen? In samenwerking met onze Nederlandse golfprofessionals organiseren we interessante groepsreizen naar prachtige hotels, zowel binnen als buiten Europa. Afhankelijk van de tijd van het jaar gaan er groepsreizen met een golfprofessional naar bijvoorbeeld Spanje, Lanzarote, Tenerife en Marokko, en ook België en Duitsland komen in de zomer aan bod. 

Bent u een golfprofessional en /of wilt u zelf een groepsreis organiseren, ook dit is mogelijk. We bekijken voor u de interessante mogelijkheden en samen kiezen we de beste optie. 

Focus op het verbeteren van uw golfvaardigheden en sla uw twijfels weg tijdens een welverdiende golfvakantie. Maak uw golfreis zorgeloos dankzij de service van Golfreizen.nu.

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27