Overzicht van golfbaan Erftaue-Grevenbroich, onder de rook van Keulen. Prachtige course en heel betaalbaar met de Rheingolf Card.
Overzicht van golfbaan Erftaue-Grevenbroich, onder de rook van Keulen. Prachtige course en heel betaalbaar met de Rheingolf Card.

Golfvakantie tussen Maas en Rijn met de Rheingolf Card

Algemeen

Zin in een lekker dagje golf tussen Rijn en Maas? Dan zijn de twee Rheingolf Cards de juiste partners. Het principe is eenvoudig én kostenbesparend: twee spelers gaan samen de baan in, maar er wordt slechts één greenfee betaald.

De ’grote’ Rheingolf Card bevat 67 vouchers en kost slechts 99 euro. Met de ’kleine’ Rheingolf à la Card – voor slechts 59 euro - kiest de golfer tien vouchers uit het aanbod. Omdat ook elke golfbaan twee keer kan worden gekozen, kunnen de golfers zelf hun eigen persoonlijke mix samenstellen.

Om de hoek

Het Rijnland en de provincie Limburg liggen voor Nederlanders zo ongeveer ‘om de hoek’ en bieden prachtige golfbanen waar je heerlijk kunt golfen en ontspannen. Bijna alle golfbanen bieden ook samenwerking met hotels in de omgeving, of geven de mogelijkheid om met een camper te komen. Ook honden zijn vaak welkom en zijn toegestaan op de ronde.

Eifel en Nederrijn

Als je een bepaalde streek wilt ontdekken, kun je met de twee Rheingolfkaarten veel geld besparen. Of het nu in de Eifel, de Nederrijn of langs de Maas is, de golfbanen liggen vaak maar een paar kilometer uit elkaar. Of combineer een bezoek aan het gezellige en mooie Düsseldorf met een lekker dagje golf, bijvoorbeeld op de Elfrather Mühle, één van de banen uit het exclusieve gezelschap van ’Leading Golf Courses of Germany’, of het Golfpark Meerbusch.

Nieuwe golfbanen

De Rheingolf Card en de Rheingolf à la Card zijn voordeelkaarten voor golfontdekkers. Ontdek prachtige golfbanen, bijvoorbeeld Felderbach in het Bergisches Land. Daar kun je ook aan de golfbaan overnachten in het Golfhotel Vesper.

Zeker de moeite waard is ook de golfcourse van Erftaue-Grevenbroich. Deze baan ligt zogezegd in de driehoek tussen de steden Keulen, Düsseldorf en Mönchengladbach, en om precies te zijn tussen de dorpjes Bedburg en Gindorf. Erftaue is een ontwerp van Karl F. Grohs, en hij heeft een uitdagende baan neergelegd in een gebied dat weliswaar open is, maar gekenmerkt wordt door lichte hoogteverschillen op park- en heidegrond. Iedereen kan hier eenvoudig lopen, maar golftechnisch is Erftaue wel een mooie test. Een bezoek meer dan waard, zeker met de Rheingolf Card.

Alle informatie en hoe de Rheingolf Card of de Rheingolf à la Card online kan worden besteld, is te vinden op de website rheingolf-card.de

Afbeelding
Joost Luiten is weer fris in het hoofd Algemeen 17 sep, 11:30
Afbeelding
Episch Espiche Algemeen 18 jul, 09:00
Afbeelding
Talent Steven Chapman: ‘Ze noemen mij de Bunkerkoning’ Algemeen 17 jul, 09:00
Afbeelding
Martijn & Jan Kees Algemeen 16 jul, 17:00
Afbeelding
Zijn je schouders mobiel genoeg voor de golfswing? Algemeen 16 jul, 09:00
Afbeelding
Handige hengel is nog leuk ook Algemeen 15 jul, 17:00
Afbeelding
Golfvakantie tussen Maas en Rijn met de Rheingolf Card Algemeen 15 jul, 09:00
Afbeelding
Bouwen aan de Skymax golfcommunity Algemeen 15 jul, 09:00
Afbeelding
Miljonair Algemeen 14 jul, 09:00
Afbeelding
Internationale toptalenten in het OK Junior Open Algemeen 13 jul, 09:00
Afbeelding
Lars van Meijel naar The Open op St Andrews Algemeen 12 jul, 09:00
Afbeelding
Vrouwelijke wereldtoppers in Big Green Egg Open Algemeen 11 jul, 09:00
Afbeelding
Charl Schwartzel de boeken in bij LIV Golf Series Algemeen 10 jul, 09:00

Meest gelezen

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief