Beleef een mooie week bij Jeroen Mars in Portugal

Algemeen
De golfbaan van Troia is echt een geweldige course. Heerlijk spelen in combinatie met de lessen bij Jeroen Mars.
De golfbaan van Troia is echt een geweldige course. Heerlijk spelen in combinatie met de lessen bij Jeroen Mars. (Foto: )

Iedereen wil een betere golfer worden. En natuurlijk is het dan aan te bevelen om les te nemen. Kan gewoon op de club, maar misschien is het toch een stuk leuker die lessen te volgen op een prachtige locatie, onder een lekker zonnetje en van een prima professional. Dan moet je naar Portugal voor lessen bij golfcoach Jeroen Mars. Bijvoorbeeld op topbaan Troia, waar lessen en spelen altijd een plezier is.

Jeroen Mars verhuisde niet voor niets zelf naar Portugal. Hij heeft de kennis van de golfcourses, en de kunde van de ervaren PGA professional. De golfers die al bij golfcoach Jeroen Mars zijn geweest, kunnen ervan meepraten. En zij vertellen graag hun verhaal.

,,Wat een sensationele week hebben wij beleefd bij Jeroen Mars. Na aankomst op het vliegveld Lissabon snel de gehuurde auto ophalen en de reis vervolgen naar Setubal waar we de ferry nemen naar Troia. Een half uur rijden we erover en daarna genieten we van de boottocht die langs ons hotel voert. Op het schiereiland passeren we de golfbaan en komen daarna snel op ons adres. Prachtig uitzicht over de oceaan en we zijn volledig op ons gemak om te gaan genieten van de aankomende golfweek. 

Maandagmorgen heet Jeroen ons welkom en alle vijf ochtenden hebben we zijn lessen gevolgd. Wat een verademing dat hij ons dit op een begrijpelijke wijze kon uitleggen. Het heeft ons verder gebracht zodat we nu met een verbeterde consistente techniek meer plezier halen uit het spel en met putten onverslaanbaar zijn geworden. Het heeft aan niets ontbroken, want na de lessen stond er altijd een heerlijke lunch klaar om in de middag de achttien holes te gaan spelen. 

Wát een golfbaan is Troia. Een uniek plekje aan de oceaan. De fairways van Troia Golf slingeren zich tussen de pijnbomen door, langs zandverstuivingen en van menig tee is er overweldigend uitzicht op het strand en de Atlantische oceaan waar zeilboten en grote cruiseschepen hun weg vinden. 

Het licht glooiende duingebied maakt het een dynamische golfbaan. De rough is redelijk vergevingsgezind en de ballen raken niet vaak zoek. Het Golf World Magazine beoordeelde Troia Golf in 2019 als de achtste golfbaan van heel Europa. Dat het zo’n topbaan is, hebben we ook zo ervaren. Met het diner op de slotavond hebben we Jeroen ook hartelijk bedankt, want al met al was de week onvergetelijk en de moeite waard. 

We kunnen niet wachten om nu op onze thuisbaan te gaan spelen en onze records te gaan breken. Maar eerst nog even genieten van de stad Lissabon!’’

art cover
KLM Open 2023: Rowin Caron beste Nederlander
2 jun., 19:33
art cover
KLM Open 2023: Joost Luiten baalt na vier dagen
2 jun., 19:30
art cover
kLM Open 2023: Niets dan respect voor Daan Huizing
2 jun., 19:29
art cover
KLM Open 2023: Knappe notering Lars van Meijel
2 jun., 19:28
art cover
Zie het herstel van een pitchmark als beloning
1 jun., 09:30
art cover
Korver & Korver
31 mei, 19:00
art cover
Performance training voor junior golfers
31 mei, 09:30
art cover
Succesvolle overname Kingcaddy door Buijzer en Bakker
30 mei, 19:00