Fairway Golftravel: mooie toernooien in Brabant en Drenthe

Algemeen
Het prachtige Golfpark De Haenen.
Het prachtige Golfpark De Haenen.

Fairway Golftravel organiseert al jaren met succes toernooien en doet dat ook in 2023. Dit jaar staan er twee evenementen op de rol: het Korenbeurs Open in Brabant en het Drentsche Golf Lodge Open nabij Assen.

Brabant is natuurlijk de provincie van de gezelligheid, van de gemoedelijkheid en van gastvrijheid. Dat komt allemaal zeker terug in het Korenbeurs Golftoernooi van Fairway Golftravel, dat wordt gehouden van 9 tot en met 11 juni. Uitvalsbasis is Hotel De Korenbeurs in Made, dat bekend staat om zijn prima keuken en de gemoedelijke en gezellige sfeer.

In de omgeving van De Korenbeurs zijn meer dan vijftien golfbanen te vinden. Fairway Golftravel liet voor dit toernooi het oog vallen op Landgoed Bergvliet en Golfpark De Haenen. Dat is een prima keuze, want zowel Bergvliet als De Haenen is een uitstekende baan met veel uitdaging en een eigen karakter.

Kortom, schrijf snel in voor één van de gezelligste golftoernooien van 2023. Het aantal plaatsen in het Korenbeurs Open is namelijk beperkt. Deelnemers krijgen twee nachten verblijf in het gezelligste hotel van Brabant inclusief uitgebreid ontbijt, twee heerlijke diners, een ginproeverij, twee dagen achttien holes golfen op twee prachtige banen (speeldagen vrijdag en zaterdag), twee lunchpakketten, twee keer koffie bij aankomst op de banen, leuke prijzen, wedstrijdleiding en een welkomstgeschenk. De prijs voor dat alles is vanaf 389 euro per persoon.

Ook het Golf Lodge Open op de altijd mooie Drentsche Golf & Country Club is een aanrader. Daar wordt gespeeld van 1 tot en met 3 september. Ook hier krijgen deelnemers twee nachten verblijf in een tweepersoons kamer inclusief ontbijt, twee keer viergangen diner inclusief wijn, twee dagen achttien holes golfen op een prachtige baan, twee lunchpakketten, bittergarnituur na het golfen, een mandje gratis rangeballen, leuke prijzen en wedstrijdleiding. Prijzen voor dit toernooi zijn vanaf 489 euro per persoon.

Aarzel niet, en bel 0251-674430 of stuur een e-mail naar christa@fairwaygolftravel.nl

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27