Logo nationaalgolfmagazine.nl

De top 10 sportieve golfcadeau’s: de Holiday Gift Guide

  Nieuws
De top 10 sportieve golfcadeau’s: de Holiday Gift Guide
De top 10 sportieve golfcadeau’s: de Holiday Gift Guide (rodi.nl)

De feestdagen staan voor de deur. De tijd van het jaar voor cadeautjes en meer eten, want geef toe, die pepernoten kun je niet laten staan. Maar ook minder bewegen, want voor velen is sporten in deze periode lastig bij te houden. ’1 januari beginnen we wel weer’. En natuurlijk als aller belangrijkste: heel veel gezelligheid samen. Deze kerst mag ook ik iets weggeven aan jullie! Dus lees vooral verder en kijk hoe je kans maakt op mijn kerst winactie.
Om 2018 extra gezond, fit en energiek te eindigen, of het komende jaar alvast sportief te beginnen, vind je hieronder mijn top 10 sportieve golfcadeaus. Voor degene die jij wilt bedanken, waardeert of gewoon wilt steunen in zijn of haar golf fitness doelen.

1. Rittenkaart CRYOTHERAPIE
Al een aantal jaar doe ik de Wim Hof Methode (koud douchen/dompelbad en ademhaling technieken). Onlangs was ik bij Freezelab in Amsterdam waar ze whole body cryotherapie doen. Binnenkort schrijf ik daar nog een blog over maar cryotheraphy is een echte aanrader! Het ondersteunt het herstel, verbetert de weerstand en ik merk enorme verbetering in mijn ademhaling en energie. Een must voor de actieve competitieve golfer maar zeker ook voor de recreatieve of senioren golfers. ’Cryotherapie is niets nieuws. Het principe erachter is zelfs al eeuwenoud: het lichaam blootstellen aan extreme kou. Uit studie en onderzoek weten we dat kou ons immuunsysteem versterkt.’

2. Perform Better FMT elastieken en mini bands
Deze elastieken zitten standaard in mijn sport- en golftas. Ik kan geen training en coachingsessie zonder deze fantastische tools. Tijdens mijn stabiliteit workshop leg ik uit hoe je deze elastieken het beste kunt gebruiken voor golf fitness. Op de website van Perform Better ontvang je 10 procent korting met de promo code ‘Titleist_10’ op alle materialen.

3. BOEK: Hole in One Nutrition for golfers
Hoe fijn is het om in de donkere lange avonden een boek te lezen. Een boek over voeding dat je golfspel naar het volgende niveau kan brengen is dit van mijn collega Robert Yang.

4. Garmin Fenix 5
Wow! Een GPS Multiport horloge met enkele bijzondere kenmerken, zoals nauwkeurige Elevate polshartslag technologie, roestvrijstalen rand met geïntegreerde EXO-antenne, GPS en glonass satelliet-positiebepaling, barometrische hoogtemeter en een 3-assig kompas met gyroscoop. Met de batterij doe je maximaal twee weken
5. Performance coaching waardebon
Geef dit unieke persoonlijke cadeau aan de persoon die jij graag helpt om zijn of haar golfspel naar het volgende niveau te brengen of gunt om pijnvrij te kunnen spelen. Dit jaar kun je ook coaching waardebonnen online bestellen. De waardebonnen zijn al vanaf 1 sessie te bestellen via info@lpgolfperformance.nl.

6. Sporttas Douchebag
Ik ben helemaal fan van de Douchebags! Deze staat dan ook op mijn eigen verlanglijst. Al eerder had ik deze van collega’s gezien. De douchebag vind ik super handig omdat het verschillende compartimenten heeft en een prima kwaliteit voor een redelijke prijs. Daarnaast is het best een unieke tas waar nog weinig golfers mee rondlopen. Zo maak je indruk en kan niemand in de kleedkamer zich meer vergissen welke jouw tas is.
7. Stamina Pro
In Amerika tijdens het World Golf Fitness Summit sprak ik met de oprichter, Dr. Craig Davies, van Stamina Pro. Wanneer er een hoge mate van ontsteking in het lichaam aanwezig is, is er een toename van de bloedtoevoer en de huidtemperatuur. Zodra de STAMINA PRO-pleisters worden aangebracht op deze hotspots, wordt een snelle en gestage vermindering van temperatuur en ontsteking waargenomen.

8. Sportschoenen Nike Metcon
Ik ben een voorstander om zoveel mogelijk op blote voeten te trainen. Dit stimuleert namelijk de stabiliteit, algemene bloedcirculatie en gevoel van de voeten verbetert hierdoor. Op blote voeten lopen is namelijk ook fantastisch om te ontladen/herladen. Toch kun je met deze Nike’s heerlijk sporten. Inmiddels ben ik zelf al toe aan mijn derde paar Metcons… de footjoy onder de sportschoenen als je het mij vraagt.
9. Hyper ice foamroller
Deze foamroller staat ook op mijn lijstje. Ik heb deze laatst in Amerika getest en ben helemaal fan. Mocht je nog nooit een foamroller hebben gebruikt dan raad ik aan eerst bij deze te beginnen. Wil je leren hoe je de foamroller effectief gebruikt ter bevordering van jouw golfspel en vitaliteit? Ik help je graag tijdens de workshop foamrollen.
10. Golfers Magazine jaarabonnement
Elke editie komen er weer splinternieuwe golf fitness instructies aan, ook in 2019. Met heel veel plezier en energie creëer ik deze exclusieve instructies voor Golfers Magazine lezers. Ik maak er altijd een momentje van om het nieuwe magazine met een verse kop koffie te lezen, liefst op het strand samen met mijn Golden Retriever.
En ik mag een jaarabonnement weggeven aan mijn lezers!
Je doet mee door in een reactie achter te laten op facebook, instagram, twitter of de webblog. Vertel mij wat jouw top drie is van cadeaus en/of tag iemand. Zorg ervoor dat je mij ook op social media volgt. Via een online loting systeem trek ik dan 1 winnaar van deze mega winactie!
Bonus 11. Lululemon yogamat
Een yogamat is de absolute basis voor trainingen. Zonder yogamat kom ik ook nergens. Mijn yogamat ligt standaard in de woonkamer, ik sta er ‘s ochtends en ‘s avonds even op om te rekken, te rollen, ademen, en mijn oefeningen te doen. Deze van lululemon is echt de allerbeste, en geloof me… ik heb heel veel yoga matten getest.
Op mijn website www.lpgolfperformance.nl vind je de links naar alle cadeaus.
Voor meer informatie over coaching, seminars en programma's in 2019, stuur mij een mail naar info@lpgolfperformance.nl of kijk op www.lpgolfperformance.nl

Meer berichten