Logo nationaalgolfmagazine.nl

Golfcommentator John Woof trakteert op rondje The Dutch ‘Dit had ik nooit verwacht, heel gaaf’

  Nieuws
John Woof met Lucas, Thomas en Amy en hun ouders op The Dutch.
John Woof met Lucas, Thomas en Amy en hun ouders op The Dutch. (rodi.nl)

Golfcommentator en pro John Woof verraste nationale golftalenten met een rondje golf. Lucas, Thomas en Amy van Diermen waren er stil van toen bleek dat Woof trakteerde op een rondje golf op The Dutch. ,,Dus we gaan een rondje golfen met jou, dé golfpresentator?’’, vroeg Lucas verbaasd. ,,Dit had ik echt nooit verwacht, heel gaaf.’’
Commentator John Woof van ZIGGO Sport Golf las het interview met de drie nationale golftalenten Lucas, Thomas en Am in het Nationaal Golfmagazine. Lucas zei in het interview over Woof: ‘Vooral het commentaar boeit me van golf op Ziggo Sport. Van alle commentatoren vind ik John Woof de beste. Hij heeft goede weetjes, is erg grappig en ik vind zijn accent heel leuk’.
Woof voelde zich vereerd door die reactie. Hij las niet alleen de woorden van Lucas, maar vond het vooral bijzonder dat het hele gezin golft. De bevlogen pro Woof was zo enthousiast dat hij een verrassing bedacht voor de drie golfende talenten. Woof regelde een starttijd voor een flight van vier. Vader en moeder van Diermen zaten in het complot en vertelden aan hun kinderen dat ze gingen golfen die zaterdag. ,,Wij vinden het zelf ook heel spannend,’’ lachte moeder Daniëlle.
Lucas, Thomas en Amy kwamen met hun ouders aan op The Dutch. Ze kenden de baan alleen van het KLM Open. De lucht was grijs, het was koud.
,,Ohh,’’ riep Thomas die zelf een groot fan is van Rickie Fowler, ,,wat leuk! The Dutch, daar heb ik al heel lang willen spelen.’’

Sprakeloos

De kinderen waren sprakeloos toen ze John Woof hoorden vertellen dat ze met hem een rondje gingen golfen op The Dutch. De talentjes kregen alle drie een tasje van Woof met het tijdschrift van The Dutch, kleine cadeautjes en een bal van Turtle Golf. Woof gaf een rondleiding door het clubhuis. Hij vertelde gepassioneerd over het ontstaan van The Dutch en over bijzondere golfers, zoals Seve Ballesteros, die in mooie lijsten aan de muur hangen.
Warm aangekleed toog de golf familie Van Diermen en Woof de baan in. Bij hole één stond de starter klaar. Ze wees nog even op de appels en bananen die ze mochten pakken.
Woof: ,,Begin jij met slaan, Amy?’’
De kleine Amy had er zichtbaar zin in en gaf de bal met haar driver een klap. De jongens volgden.
Lucas, Thomas en Amy hadden de dag van leven. Golfen op The Dutch met hun favoriete golfcommentator John Woof. Met rode wangen en koude handen keerden ze terug in het clubhuis. Warme chocolade met slagroom, dat was een mooie bekroning op van bijzondere golfdag. ,,Mijn beste golfdag ooit,’’ zei Lucas. Woof lachte. Het hout in de open haard knisperde.

Meer berichten