The Westin La Quinta: onvergetelijk

Algemeen
Afbeelding

In de golfvallei bij Puerto Banús Marbella, op slechts tien minuten rijden van de befaamde jachthaven en een kwartiertje rijden van het mondaine Marbella, ligt het luxueuze en compleet gerenoveerde The Westin La Quinta Golf Resort & Spa.

Dit unieke en sfeervolle vijfsterren resort wordt omgeven door de bergketen Sierra Blanca en de Middellandse Zee en prijkt aan de eigen 27-holes golfbaan. Wie naast golf spelen ook nog iets van de mooie en afwisselende omgeving wil zien, dan ligt The Westin La Quinta Golf Resort & Spa ideaal voor een excursie naar één van de oudste steden van Spanje: het romantische Ronda.
Zon, zee, golf en gezelligheid zorgen voor een onvergetelijk verblijf aan deze zonnige kust, de Costa del Sol ook wel bekend als de Costa del Golf gezien de hoeveelheid aan banen. Vooral tijdens wintermaanden is de Costa del Sol een ideale (golf)bestemming.

Hotel
The Westin La Quinta resort is met hedendaagse en warme kleuren ingericht en zorgt voor een sfeervolle ambiance. Met een mediterrane bouwstijl, waarbij witte kleuren de boventoon voeren, is het genieten in dit prachtige vijfsterren golfresort.
Het ligt in de groene heuvels in een oase van rust en ontspanning. Het levendige en mondaine Marbella én de bruisende haven Puerto Banús met tal van barretjes, gezellige terrassen en restaurantjes ligt op slechts tien minuten rijden. Het resort beschikt over verschillende restaurants en bars, waar u zich kunt laten verwennen met een lekkere maaltijd, snack en een drankje.
De 170 kamers en suites van het resort zijn ontworpen in een elegante stijl en bieden maximaal comfort en met de fameuze ’Heavenly Bed’ een heerlijke nachtrust. Verder beschikken de ruime kamers alle over een airco, kluisje, sat-tv, gratis wifi, minibar en een balkon.

Spa & wellness
Een dagje niet golfen en uzelf lekker laten verwennen? In de ‘Heavenly Spa’ van het Westin La Quinta Resort kan dit allemaal. De unieke spa is 1500 vierkante meter groot en ontworpen in authentieke Moorse stijl. Het wellnessoord beschikt over een hammam, sauna, stoombad, speciale douches en een fitnesscentrum. Met de acht behandelkamers en een hydrotherapiebad zijn er voldoende mogelijkheden voor een uitgebreide (schoonheids)behandeling. De behandelingen kunt u ter plaatse reserveren.

Golf
Hoe fijn is het om vanuit het hotel naar de golfbaan te lopen in plaats van de huurauto te pakken en te rijden. Op uw gemak ’s ochtends ontbijten, golfspullen verzamelen en naar de baan lopen. La Quinta beschikt over drie lussen van negen holes die in verschillende combinaties gespeeld kunnen worden. Het parcours is afwisselend glooiend en vlak met nogal wat waterhindernissen, smalle fairways en veel bomen. De baan biedt uitzichten over de bergen en de Middellandse Zee. De baan is ontworpen door Manuel Pinera (drie maal wereldkampioen én winnaar van de Ryder Cup) en Antonio Garcia Garrido. Gezien de afwisseling van de drie verschillende lussen is de baan geschikt voor elke categorie speler.

Op het eerste gezicht is La Quinta een schijnbaar eenvoudige baan, maar de diepe bunkers en glooiende, smalle fairways vereisen nauwkeurig plaatsen van de bal. Er geldt een minimale handicap van 28/36, maar na twee uur ’s middags (afhankelijk van het seizoen voor in de middag of wat later ‘s middags) is handicap 54 ook toegestaan. Gaat u na afloop voor de negentiende hole, dan kunt u terecht in het gezellige clubhuis met een magnifiek uitzicht over de baan. 

Een verblijf in dit luxueuze vijfsterren golfresort is een aanbeveling waard. Het prachtige hotel, de aantrekkelijke 27-holesbaan en het heerlijke klimaat zorgen voor een onvergetelijke golfvakantie. Voor meer info, bel Pin High Golftravel: 023-556 96 95. 

Afbeelding
Afbeelding
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27