Huur heerlijke luxe villa’s via HelloAlgarve

Algemeen
Rust en ruimte in de fraaie Casa Monchique.
Rust en ruimte in de fraaie Casa Monchique.

Golftime is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in golfreizen naar Portugal en heeft dan ook een groot assortiment hotels, resorts, appartementen en golfbanen in het pakket. Maar er is nog een vierde mogelijkheid. Golfers kunnen namelijk verblijven in hun eigen privévilla in de Algarve. HelloAlgarve is een nieuwe titel van Golftime. Naast dat HelloAlgarve zich richt op de verhuur van luxe vakantiehuizen koppelen we dit graag aan de expertise van Golftime.

Waarom een villa?

De villa’s in de Algarve zijn zeer geschikt voor kleine groepen golfers en competitieteams en er hangen dan ook veel voordelen aan. Zo geven de villa’s veel mogelijkheden tot privacy en is er altijd wel een villa geschikt voor u. Zo zijn er villa’s met uitgebreide binnen- en buitenkeuken, luxe badkamer, tuin, etcetera. Daarnaast beschikken verschillende villa’s over een privézwembad en eventueel een (dak)terras met prachtig uitzicht over de omgeving. De huizen hebben dus veel te bieden en elk huis is uniek. Bovendien kunt u heel specifiek kiezen in wat voor regio u wilt verblijven, bijvoorbeeld in het centrum van de stad met alle restaurants en winkels in de buurt of juist landelijk met rust en stilte. 

Verder krijgt u goed de sfeer en cultuur mee van het dagelijkse leven in de regio. Wanneer de eigenaar u persoonlijk ontvangt kunt u bovendien navraag doen naar de meest interessante bezienswaardigheden, plekken en mogelijke tips om het meeste uit uw verblijf te halen. 

Combinatie met golf

De villa’s kunnen als pakket met greenfees geboekt worden en zijn dan ook ideale uitgangspunten om naar vele golfclubs in de buurt te reizen. Een (huur)auto gebruiken tijdens de vakantie? Check dan van tevoren of er een parkeerplek is bij de villa of ergens in de buurt, zo worden verrassingen voorkomen. 

Terwijl u weg bent staan alle spullen veilig in de villa. Na een ronde golf of een leuk uitstapje is het heerlijk even neer te ploffen op de bank of een ontspannend bad te nemen. 

Wat zijn de opties?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Om u op weg te helpen hebben we er een aantal mooie huizen voor u uitgepakt.

Stadsvilla do Largo: Een 6-persoonsvilla in het centrum van Silves met dakterras en regendouche in de badkamers. Een ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken. Deze villa is te huur vanaf €1.390,- per week.

Casa Monchique: Een grote villa aan de voet van het Monchique gebergte die plek biedt tot 14 personen. Voor rust en ruimte moet u hier zijn. Ook beschikt de villa over een privézwembad. Deze villa is te huren vanaf €2.000,- per week.

Casa do Carmo: Dit authentieke landhuis is gelegen in Moncarapecho en beschikt over een privézwembad en biedt uitzicht op zee. Het huis heeft duidelijk een eigen karakter met open haard en verschillende balkons. Vooral fijn is de tuin met de grote veranda waar u heerlijk buiten kunt eten. Ook kunt u hier gratis parkeren. De villa is te gebruiken vanaf €1.696,- per week.

Villa Cocheira: Deze ruime villa geschikt voor grotere groepen van maximaal 16 personen is ideaal gelegen nabij het strand en het dorp Ferragudo. Het huis beschikt over een grote keuken en liefst acht slaapkamers met alle een badkamer. Buiten het huis vindt u onder andere het terras, privézwembad en gasbarbecue. U kunt hier verblijven vanaf €3.150,- per week.

Uw volgende golfvakantie verblijven in een privévilla met uw reisgezelschap? Neem gerust contact met ons op via 033 462 72 00 of stuur een mailtje naar info@golftime.nl om de mogelijkheden te bespreken!

Villa verhuren

Weet u al precies hoe ideaal een villa in de Algarve is aangezien u er al één heeft? En staat de villa voor een deel van het jaar leeg? Dan kunt u mogelijk uw huis via ons verhuren. Ook hiervoor komen we graag met u in contact.

Golfbanen zijn aan de Algarve nooit ver weg. Zoals de prachtige Vale da Pinta.
In de prachtige villa Cocheira kun je met maar liefst tot zestien personen verblijven.
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27