ProAms van Time4golf: ‘Goede drive voel je aan je ballen’

Algemeen
Afbeelding

De Time4golf Pro-Ams leveren elk jaar weer onvoorstelbaar veel training, golf en plezier op. Het is hard werken tijdens zo’n Pro Am omdat zowel amateurgolfers als pro’s goed willen presteren tijdens de wedstrijden op de verschillende banen in het zuiden van Portugal.
De Time4golf Pro-Am gaat 2022 zijn vierendertigste jaar in. Veel pro’s en amateurs kennen de Pro-Am van Time4golf. Maar er zijn ook nieuwe golfers die dat niet weten.

Daarom nog even de dingen op een rijtje in de vorm van de 5 W’s.

De 5 W’s van de Pro Ams van Time4golf

  • 1. Wie organiseert de Pro-Ams: Touroperator: Time4golf uit Haarlem, in 2022 alweer voor de vierendertigste keer met 2 Pro-Ams dit jaar.
  • 2. Wat organiseert Time4golf: Het Toernooi de Pro-Ams waarbij een pro met drie amateurs in een flight speelt, verdeeld over vier speeldagen. Spelvorm: ‘2 ball best ball’, waarbij de twee beste scores per holes van de teamleden tellen.
    Speelschema vier wedstrijddagen, een rustdag.
  • 3. Waar: De wedstrijden worden gehouden op vier verschillende banen: Pinhal, Millennium, Victoria en The Old Course. De pro’s en amateurs verblijven in het hotel Dom Pedro Marina in Vilamoura in de Algarve.
  • 4. Wanneer: De eerste Pro-Am is van 11 tot 17 maart 2022 en de tweede Pro-Am wordt gehouden van 28 oktober tot 3 november 2022.
  • 5. Waarom: Vierendertig jaar geleden, was er voor de Nederlandse pro’s in de winter weinig te beleven. Om de winter te overbruggen, schreven de pro’s en amateurs zich in voor de PRO Golfreizen Pro-Ams zoals de organisatie toen heette. De pro’s wilden graag competitief bezig zijn en wedstrijden spelen en dat kon alleen maar met een Pro-Am week. Veel pro’s komen met de mensen die ze les geven op de club. Het is een week van veel golf, training maar ook veel lol met elkaar. Gezelligheid is troef.

**** Tijdens een Pro Am zijn de running gags niet van de lucht. Ook worden er nieuwe woorden bedacht, zinnen gemaakt en kreten geslaakt door amateurs en pro’s. Sommige uitspraken vergeet je niet snel.
‘Een goede drive voel je aan je ballen’’, lachte Marco de Bake, pro van ’t Zelle. De leukste en mooiste uitspraken worden vastgelegd op de website, zodat iedereen de leukste uitspraken kan teruglezen en de gemaakte foto’s van de Pro-Ams kan bekijken.

INSCHRIJVEN bij TIME4GOLF. Inschrijven kan je als losse amateur, met z’n tweeën of met je pro.

Wil je spannend, competitief, serieus golfen voor een gouden plak? Doe dan mee en geef je op:
Bert@time4golf.nl of Manuela@time4golf.nl

Afbeelding
Afbeelding
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27