Titanic Deluxe Resort, voor de echte fijnproevers

Algemeen
De nieuwe holes van Titanic Golf liggen prachtig ingeklemd tussen de Middellandse Zee en de rivier.
De nieuwe holes van Titanic Golf liggen prachtig ingeklemd tussen de Middellandse Zee en de rivier.

Golfers die zich willen onderdompelen in een zorgeloos verblijf in luxe hotels, met zonnige stranden en golfcourses op hoog niveau weten al jaren hun weg te vinden naar het Turkse Belek. En daar is het Titanic Deluxe Belek Resort simpelweg een topresort voor de fijnproevers.

Klein is het Titanic Deluxe Belek Resort absoluut niet te noemen, maar doordat het een groot complex is zorgt dat er wel voor dat het hotel nooit echt vol aanvoelt. Met maar liefst zeshonderd kamers en vele faciliteiten in combinatie met aantrekkelijke arrangementen en een uitgebreid all-inclusive concept is dit één van de populairdere hotels in de regio.

In eerste instantie lijkt het feit dat het hotel niet direct aan het strand ligt een nadeel, maar in de praktijk blijkt dat reuze mee te vallen. Je kunt vanaf de eigen kade van het Titanic Deluxe gewoon een boottochtje maken naar het strand, en dat is eigenlijk een heel leuke ervaring. Natuurlijk is het ook mogelijk om lekker te lopen naar het strand. Dat is voor iedereen prima te doen zelfs.

Het Titanic Deluxe Belek Resort heeft behalve een buffetrestaurant ook vijf à la carte restaurants, met keuzes uit Vis, Aziatisch, Italiaans, Turks en een grillrestaurant. Bij die laatste zijn overigens wel reserveringskosten van toepassing. Voor wie iets speciaals te vieren heeft, is een diner op een boot over de rivier of een diner in één van de cabana’s bij het zwembad zeker een aanrader. Ook dit is weliswaar tegen betaling, maar de ervaring is uniek.

Overdag zijn er diverse mogelijkheden voor een lunch zoals onder andere. het Stella Beach Snack restaurant of het Italiaanse restaurant. Sommige restaurants zijn overigens alleen in het zomerseizoen geopend.

Voor een drankje kunt u terecht in één van de liefst dertien bars. Wij vinden onder andere de Irish Pub Noble erg gezellig maar probeert ze gerust allemaal uit om een favoriet te vinden.

Nieuwe holes

De Titanic Golf Course (voorheen onder de naam Tat-Golf) bestond al uit 27 holes, maar vanaf 1 februari van dit jaar worden er nog eens negen holes geopend. Het complex bestaat dan uit twee volwaardige courses met achttien holes, de Olympos en de Aspendos. De nieuwe negen holes zullen overigens aan zee liggen en gezien de layout en stijl kijken wij er erg naar uit om deze nieuwe holes te kunnen spelen.

Ook zal het prachtige nieuwe clubhuis binnenkort worden geopend. Daar is op golfdagen een all-inclusive concept inbegrepen. Leuk om wellicht een keer wat vroeger te golfen en vervolgens ontspannen te lunchen met uitzicht op de golfbaan of om in de middag na de ronde lekker een drankje te nemen.

Dat voor golfers Belek écht een walhalla is, staat vast. De cijfers bevestigen dat, want Belek is al jaren één van de populairste golfbestemmingen. Met maar liefst veertien prachtige golfbanen, de vele zonuren en de uitmuntende all-inclusive concepten is dit niet verwonderlijk.

Wij raden zeker aan dat zelf te gaan ervaren!

Het Titanic Deluxe is een geweldig hotel, waar geen 'nee' te koop is. Dit is een garantie voor een heerlijk verblijf.
De ruime en luxe kamers van het Titanic Deluxe.
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27