Afbeelding
(Foto: )

Een retraite die alles verandert

Beeld je in… je laat het drukke grijze weer maar ook de stressvolle routine in je dagelijkse leven achter je en ruilt het in voor een week zonneschijn, golf en natuur in een inspirerende omgeving. Een week bewust je gezondheid op prioriteit nummer één zetten én werken aan nieuwe krachtige golfroutines.

De chronische staat van paraatheid en 'aan' te staan mag je ook eindelijk loslaten. Onder professionele coaching van Liesbeth Pauwels combineren we ontspanning en inspanning. Uitgerust, veerkrachtig en boordevol motivatie kom je weer thuis. Er is letterlijk weer ademruimte gecreëerd. Klaar om in het nieuwe golfseizoen er vol voor te gaan. Uiteindelijk een golfreis waarbij je niet vermoeid maar juist verkwikt naar huis terugkeert.

Relax

Wat zijn jouw trainingsplannen deze winter? Het is namelijk nu de tijd om je voor te bereiden voor het nieuwe seizoen. Ikzelf herken het gevoel heel erg. Vooral zo rond de kerst en nieuwjaarsborrels. Het is koud en grijs in Nederland en er speelt het zogezegde 'blue monday' fenomeen. Voor vele Noord- Europeanen, niet alleen een ééndaags fenomeen, maar het langdurige uitgeputte depressieve gevoel dat aanwezig is van één tot vier maanden. Maar relax en maak je niet te druk. Dit is namelijk de uitgesproken kans en ruimte om jouw mind, jouw lichaam en je golfspel, een kadootje te geven.

Je hoeft niet eens eerdere ervaring te hebben gehad om deel te nemen. Het maakt verder ook niet uit of je wel of geen scratch golfer bent, je nog niet in conditie bent, en al zeker niet of je flexibel bent. Tijdens deze trainingsweek zal ik je helpen je golffysieke doelen in kaart te brengen middels de persoonlijk uitgekozen methodes en samengestelde golfyoga technieken die je gegarandeerd naar meer ontspanning, flexibiliteit en vertrouwen zullen brengen op de baan. Ik zorg er namelijk persoonlijk voor dat iedere deelnemer ook na de training resultaat kan blijven behalen op eigen krachten middels een nazorgtraject.

Drive

Een motivatie om te veranderen, een drive en wens om het anders te doen en een gezonder leven te leiden. Maar vooral de moed om de eerste stap te zetten. Dat is het. Dat zijn de voorwaarden waarop elke fanatieke, recreatieve amateur of professionele golfer kan deelnemen aan deze unieke buitenlandse trainingsstage. Eerdere deelnemers aan de retraites waren onder andere vrouwen, senioren, zorgverleners, koppels, PGA teaching professionals, topamateurs, startende golfers en ondernemers.

Plaatsen zijn zeer beperkt omdat ik ervan houd een kleine groep gemotiveerde en enthousiaste golfers te begeleiden en persoonlijke coaching te garanderen. Maar let op, dit is niet zomaar een normale trainingsweek. Deze week verandert golfers hun spel én leven! Deze retraite focust op de onderdelen die nodig zijn om jou als golfer te laten groeien en die op geen enkele andere golfvakantie aan bod komen.

Alle coaching richt zich op correcte bewegingsuitvoeringen, jouw persoonlijke behoeftes, op wetenschap gebaseerde methoden, praktische integratie en cullulaire verjonging. Geen outderwetse technieken meer die allang achterhaald zijn. Het fysieke component in de sport en tijdens een golfvakantie niet meer ondergeschikt maken, maar juist prominent. De power ingrediënten van deze week zijn: gezonde voeding, movement training, mind empowerment, game routines.

Wereldklasse

Deze training is nu één van 's werelds toonaangevende golfretraites en biedt een buitengewoon programma en setting aan voor iedereen die op zoek is naar een gezondheidstransformatie, golfspecifieke fysieke ontwikkeling en persoonlijke groei. Ik geloof dat deze retraite de meest waardevolle hulpbron zal worden voor diegenen die op zoek zijn naar golf-vitaliteit transformatie. De award-winning faciliteit en European Tour Q-school host waar deelnemers vertoeven is Las Colinas Golf & Country Club. Voor meer informatie en aanmeldingen over deze nieuwe golftraining in Zuid Spanje van 16 tot 23 februari 2020 verwijs ik je graag naar onze site: www.lpgolfperformance.nl/retreat