De Kroonprins Vianen: 'Gewoon genieten'

De Kroonprins Vianen opende iets meer dan een jaar geleden officieel de deuren. Nu, een jaar verder, is er vooral tevredenheid over de jonge baan, die al snel een grote populariteit heeft bereikt bij de Nederlandse golfers.

Golfbaan De Kroonprins Vianen is dé nieuwste golfbaan in het midden van Nederland. De baan is spectaculair aangelegd met veel waterpartijen, sterk geonduleerde fairways en uitdagende greens. Welkom op De Kroonprins Vianen, dé polder links golfbaan gelegen in het midden van het land.

In het moderne maar gezellige clubhuis met een fantastisch uitzicht over de baan ligt de nadruk op vriendelijkheid en gastvrijheid. Zowel de golfbaan als het clubhuis kan door eenieder bezocht worden. Of je komt om te golfen, vergaderen of lekker op het terras wilt zitten: 'Gewoon genieten' is het motto bij De Kroonprins.

Lid worden is nog mogelijk voor wie onderdeel wil worden van een geweldige toekomst in het golfhart van Nederland: Vianen. Wie hierover meer informatie wil, kan contact opnemen met De Kroonprins via mail info@golfbaandekroonprins of telefoon 0347-345160.

De prachtige golfcourse van De Kroonprins is nu al populair bij veel Nederlandse golfers.