De JuStar Silver is in alle opzichten een prachtige trolley.
De JuStar Silver is in alle opzichten een prachtige trolley. (Foto: )

De Ster op de fairway

Het merk JuStar staat voor hoogwaardige techniek en kwaliteit voor de beste prijs. Dit is zeker terug te zien bij de nieuwste aanwinst, de JuStar Silver, die begin maart uitkwam. Deze nieuwe trolley, gemaakt van een aluminium legering en afgelakt in titanium zilver, gaat dit jaar de benchmark worden voor hoogwaardige design trolleys.

De Silver is als handtrolley verkrijgbaar vanaf 490 euro, maar nog indrukwekkender is de elektrische versie met een sensationele 2020 introductieprijs van 1590 euro.

De elektrische JuStar Silver beschikt over twee hightech motoren voor de aandrijving, traploze gashendel zodat u hem instelt op uw looptempo, in hoogte verstelbare handgreep, automatische vooruitloopfunctie van 10-20-30 meter, elektronische bergrem en vrijloopfunctie zonder de wielen te verzetten. Dit alles in een pakket van slechts 6,5 kilo en met een accu goed voor tot wel 45 holes.

JuCad Jubileum

Dit jaar viert het moederbedrijf van JuCad het 40-jarig jubileum en dat gebeurt met speciale acties en grote vernieuwingen. Zo is vorig jaar de stap naar serie 2.0 ingezet en dit jaar zijn ook de JuCad trolleys van Carbon en Edelstaal toegevoegd. Vanaf nu zijn alle JuCad trolleys daardoor uitgevoerd met nieuwe 'brushless' motoren, magnetische aansluiting van de accu, ingebouwde parkeerrem waarmee de trolley stil blijft staan op heuvels en een systeem dat een indicatie geeft hoe vol de accu is. Ook is met deze verandering de achteruitfunctie toegevoegd aan alle JuCad 2.0 trolleys en is dit niet meer enkel voor de Titanium versies beschikbaar.

Diamant

Vanwege het 40-jarig jubileum kan dit jaar ook bijna elke trolley uitgerust worden met het Diamonds are Forever pakket. Hierbij wordt de draaischakelaar uit titanium vervaardigd. Vervolgens is er de keuze of de draaischakelaar titanium gekleurd blijft, mat zwart of verguld wordt. Om het compleet te maken wordt er een diamant in de draaischakelaar gezet. Hiermee loopt u echt met een unieke trolley over de golfbaan die ook nog eens zeer waardevast is. De meerprijs voor dit pakket is 890 euro.

Ook voor golfers die geen elektrische trolley wensen is er nieuws. De zeer populaire Ghost met unieke 2-spaaks velgen is nu ook verkrijgbaar als handtrolley en heeft hiermee de German Design Award 2020 gewonnen. De Ghost manueel is verkrijgbaar voor 1190 euro.

Wie meer wil weten over de JuCad of JuStar producten kan terecht op www.jucad.nl, www.justargolf.nl of bij één van onze dealers zoals onze Preferred dealer Jumbo Golf. In de filialen van Jumbo Golf is als eerste de nieuwe JuStar Silver te bewonderen en ook wordt u daar verder geholpen met advies en mogelijkheden.