Afbeelding
(Foto: )

VIP Fitting en acties bij Golfplaza

Het gonst weer van de activiteit bij de winkels van Golfplaza. In de vijf filialen is niet alleen het nieuwste materiaal op golfgebied beschikbaar, maar zijn er ook nog eens diverse acties.

Zo gaat in de maand juni de Mizuno VIP Fitting Tour van start. Daarmee kan elke golfer de hoogwaardige clubs van Mizuno niet alleen uitgebreid testen, maar zich ook nog eens persoonlijk laten fitten met behulp va de Mizuno Performance Fitting tool.

Zo’n fitting – waarbij wordt gezocht naar het materiaal dat het beste past bij het spel en de swing van de golfer – duurt 45 minuten. De fittings hebben plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus opgevolgd. Na de fitting worden de clubs extra goed schoongemaakt (dit duurt ongeveer vijftien minuten).
Tijdens deze dagen is er in het betreffende filiaal een speciale VIP actie. Geïnteresseerde golfers kunnen zich aanmelden voor een fitting via marketing@golfplaza.nl. Geef hierbij het gewenste tijdstip en filiaal naar voorkeur door.

De fittings worden gehouden in de filialen:

4 juni: Golfplaza Amsterdam, Klimopweg 19, Amsterdam.
12 juni: Golfplaza Eindhoven, Geldropseweg 87, Eindhoven.
18 juni: Golfplaza Hitland, Blaardorpseweg 2, Nieuwerkerk aan de IJssel.
19 juni: Golfplaza Rijswijk, Patrijsweg 34-40, Rijswijk

26 juni: Golfplaza Vianen, Stuartweg 1a, Vianen
Daarnaast heeft Golfplaza ook nog mooie acties op stapel staan. Wat te denken van de maandelijke negen hole toppers? Elke maand negen holes, met op elke hole een mooie aanbieding. Tijdens deze actie wordt bovendien ook nog eens elke hole voorzien van een tip van een Gofplaza-caddie. De eerste negen holes worden ‘gespeeld’ in de maand juni.