Golfdag Bovelander Foundation

Voormalig tophockeyer Floris Jan Bovelander houdt zich na het afsluiten van zijn loopbaan mede bezig met het ontwikkelen van activiteiten voor het goede doel via zijn Bovelander Foundation. Daarmee houdt hij op woensdag 19 augustus een golfdag op The Duke.

Natuurlijk speelt hockey nog altijd een centrale rol in het leven van Floris Jan Bovelander. Het oog van het voormalig strafcornerkanon van Oranje is daarbij niet alleen gericht op Nederland, maar juist ook over onze landsgrenzen. Zo zet de Bovelander Foundation zich met de Sports for Development programma’s in voor kansarme kinderen en jongvolwassenen in India.

Daarvoor is ook de opbrengst bestemd van de Bovelander Foundation Golfdag 2020, die woensdag 19 augustus wordt gespeeld op de exclusieve baan van The Duke bij Nistelrode. Daar wordt niet alleen achttien holes Texas Scramble gespeeld, maar worden de deelnemers ook onthaald op hapjes en drankjes in de baan, een borrel met diner en een loterij met mooie prijzen.

Wie wil deelnemen kan een flight voor vier spelers sponsoren. Dat is inclusief polo, baancatering, borrel en diner. Op verzoek kan de flight worden aangevuld met een bekende sporter. Individuele inschrijving is eveneens mogelijk. Wie interesse heeft of wil inschrijven, kan een mailtje sturen naar floris@bovelanderfoundation.com