Afbeelding

Train indoor bij Golfin’ the city

Golfen is een buitensport maar in de herfst en winter is het op de Nederlandse greens minder goed toeven. Voor eenieder die geen zomerhuisje heeft in de Algarve en toch vier seizoenen lang wil blijven spelen is er nu Golfin’ the city. Inderdaad, je hoeft er niet eens de stad voor uit.

Het kan onmogelijk iemand ontgaan zijn: de dagen worden korter, de regen tikt tegen de ramen, de verwarming moet worden aangezet. Men gaat kortom alleen naar buiten voor het noodzakelijke en daar valt een potje golf, ook al is het nog zo’n gezonde verslaving, meestal niet onder. Gelukkig kan men tegenwoordig in Den Haag ook prima indoor golfen bij Golfin’ the city. In de privé golfstudio, op een groot beeldscherm, een touchscreen en het waanzinnig goede Sports Coach System - de software waarop Golfin’ the city draait - en de elementen kunnen buiten hun gang gaan terwijl je binnen rustig je drive voorbereidt onder het genot van een kop koffie.

Naast de hyperrealistische vormgeving is één van de leukste aspecten van Golfin’ the city de toegankelijkheid. Mocht je vrienden hebben die zich nooit op een golfbaan zouden begeven, een bezoek aan de Haagse indoorgreen is een stuk laagdrempeliger dan een tripje naar de golfclub. Het Sports Coach programma heeft voor beginners ook ontelbare mogelijkheden. Slagen kunnen ‘in game’ worden beoefend, er kunnen demo’s worden bekeken van soortgelijke shots, waarbij ook de swing en de positie van de club duidelijk in beeld komt.

Voor ervaren spelers kan het interessant zijn een raster over de green te leggen, om hoogteverschillen te bekijken, de weersomstandigheden aan te passen maar ook gewoon om na ieder schot te kijken naar een visualisatie van de slag om beter te kunnen worden. Spelers kunnen hun eigen clubs meenemen en voor mensen die geen eigen set hebben zijn er prima clubs aanwezig op locatie. 

Tevens biedt Golfin’ the city golflessen aan die door ervaren PGA professionals op de simulator worden gegeven en waarbij je ook direct feedback krijgt vanuit de haarscherpe analyse van de simulator.

Bel met Mark de Vries (06 5133 3435) en maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.