Afbeelding

Al je data op FlightScope Mevo+

De Flightscope Mevo+ is de eerste betaalbare launchmonitor waarmee je serieus trainen kunt combineren met het spelen van achttien holes banen, met behulp van de bijbehorende software.

Naast het feit dat je de Mevo+ snel kunt opstellen en hij makkelijk in gebruik is, levert de hij ook nog eens een berg aan nuttige ‘performance’ data. De gratis apps van FlightScope kun je eenvoudig downloaden in de App Store, dus binnen vijf minuten kun je (letterlijk) aan de slag.

De Mevo+ geeft je zestien data parameters, waaronder carry afstand, totale afstand, club- en balsnelheid, vertrekhoeken, spin en balvlucht. En voor de echte data freaks, in januari komt er ook nog een zogenaamd ‘Pro Package’ beschikbaar als upgrade voor de Mevo+ waardoor je nog eens elf extra parameters krijgt, waaronder zwaaibaan, stand clubblad, angle of attack en meer. Hiermee heb je alle data die je ook terugkrijgt van de duurste launch monitors zoals de FlightScope X3, de GC Quad of de Trackman, maar dan voor een fractie van de prijs. 

De Mevo+ kan zowel indoor als outdoor gebruikt worden en is met zijn maatvoering erg mobiel. In de bijgeleverde hardcase neem je hem makkelijk mee in je golftas, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Zo wordt trainen op de driving range wel erg aantrekkelijk.

Kers op de taart is dat de Mevo+ ook nog eens gebruikt kan worden als echte golfsimulator. Bij aanschaf wordt een gratis (iOS) licentie van E6 Connect meegeleverd met zeventien trainingsmogelijkheden en vijf volledige achttien holes banen.

Prijs van de Mevo+ is €2.199,- inclusief verzending. De Pro Package die in januari beschikbaar komt gaat waarschijnlijk rond de duizend euro kosten. De exacte prijs wordt eind januari bekendgemaakt door FlightScope.

Voor meer informatie of direct aanschaffen, bezoek de website: https://www.dutchgolfcompany.com/flightscope-mevo-2/