Het fraaie Fairplay Golf Hotel & Spa biedt niet alleen geweldige accommodatie, maar ook een prachtige golfcourse.
Het fraaie Fairplay Golf Hotel & Spa biedt niet alleen geweldige accommodatie, maar ook een prachtige golfcourse.

Executive Golf Travel neemt met Nederlands team deel aan GTO Cup

Internationaal toernooi Costa de la Luz

Een team van het Nederlandse Executive Golf Travel bindt volgend jaar de strijd aan met teams uit tien andere Europese landen in een soort Rydercup-toernooi. Wie wil, kan zelf deelnemen. Meld je aan; hoe sneller, hoe beter. Aan het einde van het jaar wordt de definitieve selectie samengesteld. En daar wil je gewoon bij zijn.

Het Nederlandse team van Executive Golf Travel neemt het in 2022 op tegen teams uit tien andere Europese landen, te weten België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Groot-Brittanië, Italië, Oostenrijk, Polen, Tsjechië en Zwitserland. De strijd heeft plaats op het golfresort van Fairplay Golf Hotel & Spa in het uiterste zuiden van Spanje. 

Executive Golf Travel is aangesloten bij de GTO-Alliance, een uniek samenwerkingsverband van de meest toonaangevende golfreisorganisaties ter wereld. De leden van GTO-Alliance (slechts één lidmaatschap per land is toegestaan) onderscheiden zich in hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende service. Zij hebben allen een zeer ruime ervaring en uitstekende reputatie opgebouwd in het samenstellen van de meest uiteenlopende soorten golfarrangementen. Gedurende het jaar worden gezamenlijk verschillende evenementen georganiseerd, waaronder dit golftoernooi. Wie geïnteresseerd is, kan zich via een e-mail aanmelden (golf@executivetravel.nl). Wij sturen dan later dit jaar de overige informatie en het wedstrijdprogramma toe.

Fairplay Resort

Het vijfsterren Fairplay Golf Hotel & Spa is een heerlijk golfresort, direct aan de achttien holes Benalup golfbaan van de Fairplay Golf Club, met een prachtige ligging in de heuvels aan de Spaanse Costa de la Luz. Het hotel heeft een geslaagd trendy design, gecombineerd met kunstwerken.
De faciliteiten omvatten meerdere uitstekende restaurants, een sfeervolle bar, zwembad, tennisbanen, een geweldige Spa met fitnesscenter en natuurlijk zeer comfortabele kamers en suites, die van alle gemakken voorzien zijn. De afstand naar de diverse luchthavens zijn overzichtelijk: Jerez ligt op circa een uur, Sevilla op anderhalf uur en Malaga op ongeveer twee uur.
Rondom het hotel ligt de heerlijke Fairplay Golf Club. Door de verhoogde ligging kunt je vanaf vrijwel iedere hole genieten van een prachtig uitzicht over het omringende heuvellandschap. De baan wordt gekenmerkt door brede fairways, lastige bunkers en de uitdagende waterhazards.

Programma

Deelnemers verblijven in de periode van 5 maart 2022 tot en met 12 maart 2022 in het Fairplay Golf Hotel, gedurende zeven overnachtingen, inclusief halfpension met drankjes en éénmaal gratis toegang tot de Fairplay Spa (exclusief behandelingen). Daarnaast zes greenfees (inclusief trolley) waarvan twee greenfees gebruikt worden voor de GTO Nations Cup Fairplay Golf 2022. De wedstrijdvormen en details volgen. Minimum handicap voor heren is 28, voor dames 36. Er wordt afgesloten met een spetterend ’Farewell Dinner met Prizegiving Ceremony’.

Voor het Weekpackage inclusief vlucht (ter waarde van indicatief 150 euro exclusief hand- en ruimbagage en vervoer golfbag en drankjes) naar Malaga viceversa, transfer luchthaven – hotel viceversa, gedeelde Superior 2-persoonskamer, halfpension (diner met drankjes), zes greenfees, golftoernooiprogramma: bedraagt de prijs 1299 euro per persoon. Toeslag voor 1-persoonskamer is 175 euro. Prijzen zijn exclusief administratiekosten, Calamiteitenfonds en SGR-bijdrage. 

Op het terras van het fraaie clubhuis is het na een rondje bijzonder goed toeven.