De fraaie golfbaan van Novo Sancti Petri.
De fraaie golfbaan van Novo Sancti Petri.

Flight4You: instructiereis Spanje voor beginnende golfer

In tijden van corona begonnen met golf en de vonk is overgeslagen? En je wilt je nu snel verder ontwikkelen in het prachtige golfspel? Flight4You organiseert een speciale instructiereis voor de alleengaande die op het punt staat te beginnen of net begonnen is met golf. Van 1-8 november gaat de reis naarCadiz,. Aan de Spaanse Costa de la Luz.

Deze week is een perfecte gelegenheid om verder kennis te maken met de golfsport en/of je golfvaardigheden snel verbeteren. Onder aanvoering van een Nederlandse PGA professional gaat er een golfwereld voor je open. Er nemen acht personen deel aan deze lesweek. Een kleine groep, zodat je maximale aandacht krijgt.

Je krijgt les op de oefenfaciliteiten (driving range, pitch & putt) en tevens ga je ook echt al de baan in en krijg je baanles. Daarnaast ben je natuurlijk altijd vrij om zelf te gaan oefenen op de faciliteiten.

Je verblijft in het heerlijke Iberostar Royal Andalus Hotel gelegen aan het mooie strand La Barossa. Zeer comfortabele en moderne uitgeruste kamers, alle met ruim balkon. Het hotel biedt veel faciliteiten zoals prachtige zwembaden en luxe wellness center. Verblijf op basis van all-inclusive, de keuken van dit hotel staat bekend om de zeer goede kwaliteit en de ongekende keuze.
Tegenover het hotel ligt de Novo Sancti Petri Golfclub waar de golfinstructie plaats vindt. En na de lessen is het heerlijk napraten op het terras van het leuke clubhuis.

Er verblijft diezelfde week een andere groep van Flight4You (ervaren golfers). Overdag hebben beide groepen hun eigen programma, maar tijdens diner en in de vrije uurtjes zijn de groepen samen voor de nodige gezelligheid. Hoe meer zielen hoe meer vreugd toch?
Behalve golflessen kan ook tijd worden besteed aan onder andere een bezoek aan Cadiz, of gewoon lekker ontspannen op het strand of zwembad. Kortom, een complete week waarin je een betere golfer gaat worden en daarnaast kunt genieten van een ontspannen omgeving en culinaire en culturele genoegens.
De reis is volledig verzorgd en begeleid. Kijk op de website www.flight4you.nl voor de details of bel voor nadere informatie met ons kantoor 3DGolfvakantie of mobiel naar 0652321517.

Afbeelding