Topgolfer Wil Besseling: Meet & Greet bij Andalucia Masters.
Topgolfer Wil Besseling: Meet & Greet bij Andalucia Masters. (Foto: golfsupport.nl)

TUI Sports Golf introduceert Curaçao

Net voor de Dutch Open heeft TUI Sports Golf haar eerste verre bestemming gelanceerd, Curaçao. Hier kan je het hele jaar door heerlijk golfen onder de Caribische zon. Vliegen van Amsterdam (AMS) naar Curaçao (CUR) doe je bij TUI op een comfortabele manier.

TUI vliegt tot maar liefst tien keer per week naar Curaçao waardoor er een ruime keuze is in vluchten. De Dreamliner heeft stoelen met extra beenruimte en wordt geroemd om zijn stille motoren. Een dutje doen tijdens de tien uur durende vlucht naar Hato Airport moet lukken. Tel daar de extra’s van TUI Fly bij op, zoals keuze in maaltijden en het entertainment programma, en je kunt de vliegreis zo luxe mogelijk maken. Ook kan er gekozen worden voor een vlucht met KLM.

Een reis bij TUI Sports Golf naar Curaçao bestaat altijd uit zeven overnachtingen en drie greenfees. Meer of minder spelen is altijd mogelijk. Je speelt op alle banen van het eiland. Old Quarry & Blue Bay zijn tot de verbeelding sprekende banen, uniek is een ronde op de Curaçao Golf & Squash Club, de oudste baan van Curaçao. 

TIME TO SMILE Chogogo is letterlijk een ’home far away from home’. Hier staan indien gewenst gratis golfclubs voor je klaar zodat je deze niet mee hoeft te nemen op de vlucht. Met de inbegrepen huurauto rij je naar de golfbaan en verken je het eiland. Je kunt ook kiezen voor een verblijf direct aan de baan van Blue Bay of in een comfortabel hotel. Voor meer info, kijk op tui.nl/sports/golf.

Regionaal vertrek

Iedereen kent de nieuwsberichten uit de media over de chaos op Schiphol. TUI Sports Golf speelt hierop in en biedt vanaf nu de mogelijkheid om tijdens de boeking te kiezen voor regionaal vertrek vanaf Rotterdam of Eindhoven. Bij TUI Sports stel je zelf je golfreis eenvoudig samen. Geen vooraf bepaalde pakketten met verplichte banen. 

Naar Andalucia Masters

Nu de Dutch Open achter ons ligt smaakt dit naar meer. TUI Sports biedt een unieke reis aan naar de Estrella Damm Andalucia Masters die van 13 tot 16 oktober wordt gespeeld op Valderrama. Het toernooi is onderdeel van de DP World Tour.

Uniek is dat er een Meet & Greet op het programma staat met Wil Besseling. Tijdens de reis bezoek je het toernooi en speel je zelf op drie verschillende banen in de regio. Je verblijft op basis van all-inclusive in het comfortabele Hotel Suneo Cortijo Blanco dat zeer centraal in het gezellige Marbella ligt met volop vertier op loopafstand.

De reis wordt begeleid door Arthur Beerendonk van Holland Golf Events. Vertrek is op 11 oktober vanaf Rotterdam. Boek je vóór 1 juli, dan betaal je slechts 1.499 euro per persoon, en dan vliegt je golftas ook nog eens gratis met je mee. Interesse? Kijk voor meer informatie op tui.nl/sports/golf/valderrama-masters/ of ga naar je reisbureau of reisadviseur van TUIatHome.

Pro pakketten Belek

TUI Fly vliegt tot half november door naar Antalya. TUI Sports Golf heeft voor deze periode nog de hand weten te leggen op enkele gunstige starttijden voor groepen in Belek. Er is keuze uit een all-inclusive verblijf in Sirene, Gloria Serenity of Cornelia Diamond, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum. Vertrek is mogelijk op 2, 4 of 9 november. Naast de eigen hotelbanen is er ook een ronde inbegrepen op Carya waar de deelnemers het unieke ‘night golf’ kunnen ervaren. De pro pakketten bestaan allemaal uit zeven nachten all-inclusive, gebruik oefenfaciliteiten, vijf greenfees, transfers en vlucht. Uniek is dat je als Golfpro indien gewenst de beschikking krijgt over een eigen webpagina die ingezet kan worden voor het werven van deelnemers en waar ruimte is voor eigen inbreng.