Fraaie blik op de golfcourse van Artland.
Fraaie blik op de golfcourse van Artland.

Een uurtje rijden meer dan waard

Het is weer op en top genieten bij de Artland Golfclub in het Duitse Ankum. De achttien holes golfbaan ligt er als een zonnetje bij, het heuvelachtige parklandschap met oud bomenbestand, meanderende beekjes en bijzonder biotopen straalt pure natuur en rust uit.

Honderd procent genieten dus van de prachtige golfcourse en de vriendelijke sfeer in restaurant Giersfeld 23. Hier wordt bij voorkeur biologisch en duurzaam gekookt met seizoensproducten uit de regio.

Het bijzondere van de Artland Golfclub is dat het een zogenaamde inland-linksgolfbaan is, die zich onder andere onderscheidt door het volgen van het natuurlijke landschap. Dat maakt de baan uitdagend en doet een beroep op de creativiteit en inventiviteit van de speler. Een ander kenmerk is dat de eerste negen holes naar het verst gelegen punt van het clubhuis gaan en de tweede negen u weer terugbrengen naar de start.

De faciliteiten op de golfbaan zijn zoals u van een eersteklas golfclub mag verwachten. Stijlvolle, goed toegankelijke en comfortabele kleedruimtes, een shop voor golfbenodigdheden, schuilhutten op het terrein voor als er een buitje valt, elektrische golfkarren en trolleys en last but not least laadpalen voor de elektrische auto.

Met de camper op pad? Maak dan gebruik van een van de twintig camperplaatsen met eigen elektrische aansluiting. Of boek een van alle gemakken voorzien appartement met uitzicht op de golfcourse. Stelt u zich eens voor: eerst een sportieve golfronde, daarna uitstekend dineren in het restaurant en vervolgens ter plekke in het appartement nagenieten van de dag. Hoe comfortabel kan het leven zijn. Een groep van maximaal zestien personen kan zijn intrek nemen in het Manor landhuis. Bij de Artland Golfclub is heel veel mogelijk. Ook als u liever in een partnerhotel in de omgeving verblijft, kan dat geregeld worden.

Lid worden, reserveren, (proef)cursus volgen, golfreis (laten) organiseren? Het kan allemaal. Neem telefonisch of via mail contact op, geef uw wensen of een boodschap door en kom genieten. Uitgebreide info is te vinden op artland-golf.de/nl. Tot gauw!