De fraaie en luxueuze kamers van Comfy Studios.
De fraaie en luxueuze kamers van Comfy Studios. (Foto: FSN)

Elegante luxe in Comfy Studios

Al vele jaren reizen veel golfers naar de Costa del Sol. Met gemiddeld 320 zonnedagen per jaar, prachtige golfbanen, heerlijk eten en vriendelijke lokale bevolking snappen wij wel waarom.

Inmiddels is er nog een goede reden bijgekomen en dat is het sfeervolle Comfy Studios. Deze negentien elegante en luxueuze studio’s liggen direct aan het strand en de boulevard van Paseo Maritimo in het hart van Benalmádena. Geen groot, massaal complex, maar een accommodatie waar je je vanaf de eerste minuut welkom en op je gemak zult voelen. Elke kamer is anders ingericht, maar wat ze met elkaar gemeen hebben is het gebruik van rustige kleuren en luxe materialen. Niet gek overigens dat het interieur er zo fantastisch uitziet: de eigenaren van Comfy Studios zijn al jarenlang bekend in de interieur styling in Nederland met de PTMD collection. 

Alle studios zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken, maar als je geen zin hebt om zelf te koken vind je op een steenworp afstand ook diverse gezellige bars en restaurants. Ga zeker een avond dineren of lunchen in restaurant Yucas, El Trocadero of Los Mellizos (aan de overkant van het hotel). Alle restaurants leveren topkwaliteit eten voor een redelijke prijs en het uitzicht van deze eetgelegenheden is adembenemend. Dit zijn wat ons betreft aanraders. Qua ontbijt heeft Comfy Studios nog geen mogelijkheden, maar wij vonden het echter ook heerlijk om even een paar minuten te lopen en dan op het terrasje te ontbijten bij de Spaanse local Pablo salon de The.

Al met al echt een fantastische keuze voor uw volgende reis!

Geniet van de rust en het heerlijke uitzicht.