Afbeelding

Allround trainen bij Indoorgolf Barendrecht

Indoor Golf Academy Barendrecht is de place to be om je golfspel het hele jaar door verder te brengen. Beginners, gevorderden, amateurs, kinderen en volwassenen kunnen daar prima terecht. De indoor golfstudio’s in Barendrecht zijn uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor je ‘all year round’ binnen kunt golfen en toch het gevoel hebt van buiten. 

Je kunt Indoor Golf Academy Barendrecht het beste omschrijven als een locatie waar je allround kunt trainen. Alle onderdelen van het spel kunnen aan bod komen, terwijl je toch lekker binnen bent. In een aangename temperatuur kun je ballen spelen alsof je in de zomer op de range staat. Een goeie balvlucht, zonder hinder van regen of wind, en als het op de putter aankomt gewoon een eerlijke rol op een uitstekende green. Dat ga je in de winter buiten zeker niet vinden. Kom daarom met een gerust hart deze winter spelen en trainen bij Indoor Golf Academy Barendrecht.

Indoor Golf Academy Barendrecht bestaat inmiddels alweer vier jaar en heeft in die periode een prachtig centrum opgebouwd. Zo hebben ze fantastische indoorgolf studio’s die voorzien zijn van de nieuwste TrackMan, het revolutionaire systeem waarmee je tot in detail je swing kunt uitlezen, waarna je als golfer precies weet waar je nog aan moet werken.

,,Bij ons kan iedere golfer terecht voor een zelfstandige trainingssessie of een uitgebreide golfles van ons team erkende PGA-professionals van het team Indoor Golf Academy Barendrecht. Onze golfstudio’s zijn uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor je het gevoel krijgt van buiten, maar met alle gemakken van binnen golfen.’’

Hele wereld

De TrackMan heeft bovendien verschillende topbanen van over de hele wereld die op deze manier indoor gespeeld kunnen worden. Zo kun je op een koude winterdag gewoon jezelf testen op fameuze banen als de Old Course van St. Andrews, de PGA National, Royal Troon en nog vele andere banen. De TrackMan maakt zeer nauwkeurige berekeningen van elke bal die geslagen wordt, waardoor je een zeer realistische ronde indoorgolf kunt spelen binnen in het comfort van een van de studio’s.

Naast het spelen van banen op de TrackMan kunnen daarmee natuurlijk ook de slagen worden geanalyseerd. Bekijk onder andere de soort balvlucht, de swingsnelheid, de carry die de bal aflegt en totale afstand die geslagen wordt ten opzichte van het doel. Uiteindelijk kan na de trainingssessie alles worden teruggezien in het shot analyserapport. Dit uitgebreide overzicht staat vol met allerlei feedback over de slagen die gemaakt zijn.

Indoor Golf Academy Barendrecht is te vinden op de derde etage van Wellnesscenter Wellnesselande in Barendrecht. In het pand is een innovatief luchtbehandelingssysteem aangelegd, dat geheel corona-proof is. 

Afbeelding