Afbeelding

Met drie afdelingen alles wat de golfer nodig heeft

GolfLinked uniek indoorcentrum

GolfLinked is een uniek en gespecialiseerd indoor golfcentrum in Wijchen, en bestaat uit drie afdelingen: Golfinstructie, Golfshop en een Businessclub, waarmee we een bijzondere en unieke plek in de regio hebben.

GolfLinked instructie is de start voor iedere golfer, beginnend, gevorderd en recreant. Iedereen is welkom. Onze pro’s Danny van Sommeren en Gijs Overdijk werken twaalf maanden per jaar indoor en outdoor onder de beste omstandigheden om zo golfinstructie op het hoogste niveau aan te kunnen bieden.

Met ruim zeshonderd vierkante meter hebben we een indoortrainingcentrum waar we iedereen met het Trackman Golf video swinganalyse systeem fantastisch kunnen helpen met hun spel. Op basis van een analyse van het SAM PuttLab systeem kunnen wij daarnaast met de juiste adviezen helpen om beter te leren putten.

Iedere golfer is anders, en dus werken wij met op maat gemaakte lesprogramma’s. Afhankelijk van de wensen maken wij een passend programma ondersteund door het 9-stappenplan systeem van de NGF. Met veel oefeningen en hulpmiddelen maken wij de training voor de golfer interessant op weg naar een lagere handicap, het behalen van het golfvaardigheidsbewijs of gewoon een losse les ter verbetering van de techniek. Met GolfLinked meer plezier in golf.

Golfshop

In de golfshop van GolfLinked vinden golfers alles wat ze nodig hebben of wat het spel leuker maakt. Bij ons kunnen golfers terecht voor golfschoenen, golfballen, handschoentjes, golftassen en golftrolleys en vele accessoires.

Clubfitting is essentieel om stappen te kunnen maken binnen het golfspel. Beginnende golfers weten vaak niet wat ‘custom fitting’ betekent. ’Het op maat laten maken van clubs zal wel voor de vergevorderde golfer zijn’, wordt – te – vaak gedacht.

Het tegendeel is echter waar. Juist als beginner heb je ontzettend veel baat bij op maat gemaakte clubs. Dit geldt al vanaf dag één, en daarom ’meten = weten’.

Doordat we onze fittingen ondersteunen met behulp van één van onze vier Trackmans maken we inzichtelijk hoe de eigen swing in elkaar zit. Swingsnelheid, spreiding van de bal, balcontact, allemaal belangrijke factoren die de Trackman inzichtelijk maakt. Dit alles helpt ons in het geven van het beste advies en het maken van een keuze welke clubs het beste bij een golfer passen.

Trackman

Voor het individueel trainen en indoor golfen zijn de Trackman simulatoren per uur te huur. Samen met je vrienden een ronde spelen op één van de 125 volwaardige golfbanen, of een uur hard werken aan je swing? Alles is mogelijk in de Trackman simulator bij GolfLinked.

GolfLinked is er ook voor de zakelijke markt met een Businessclub van 55 bedrijven in de regio Nijmegen en omstreken waarin we met trainingen, wedstrijden en zakelijke activiteiten Golf en Business combineren.

Kortom voor alles op het gebied van golf kun je bij GolfLinked terecht.

Afbeelding